Dispositivos e acessórios
Cholent
Preparação 20min
Total 5h
8 porties
Ingredientes
-
ui in stukken200 g
-
knoflookteentjes gepeld en gehalveerd3
-
olie30 g
-
nieuwe aardappelen200 g
-
gedroogde bonen 12 uur geweekt en uitgelekt125 g
-
parelgerst50 g
-
laurierblad, gedroogd1
-
rundvlees in stukken400 g
-
paprikapoeder2 tl
-
fijn zout of naar smaak1 tl
-
gemalen zwarte peper of naar smaak¾ g
-
800 g water, en 1 blokje runderbouillonconcentraatrunderbouillon800 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 8 porties
Sódio
5072 mg
Proteína
130 g
Energia
7249 kJ /
1726 kcal
Gordura
59 g
Fibra
24 g
Gordura saturada
13 g
Hidratos de carbono
172 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Chanoeka
11 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Tartaar van Zeebrasem met Vanille
Nenhuma avaliação
Volkoren Taco's met Pulled Pork in Biersaus
Nenhuma avaliação
Pizza lahmacun a la Turk
1h
Op Afrikaanse wijze gegrilde vis met rijst en tomatensalade
45min
Lams- en Quinoastoofpot
Nenhuma avaliação
Rogge flatbreads
Nenhuma avaliação
İzmir Köfte - Gehaktballetjes uit Izmir
1h 5min
Boemkool buffalo hapjes
35min
Zoetzure vis met rijst
1h 5min
Hong Kong rijst met worst
Nenhuma avaliação
Oosters runderstoofpotje met parelcouscous
40min
Noten bolognese
35min