Dispositivos e acessórios
Cholent
Preparação 20min
Total 5h
8 porties
Ingredientes
-
ui in stukken200 g
-
knoflookteentjes gepeld en gehalveerd3
-
olie30 g
-
nieuwe aardappelen200 g
-
gedroogde bonen 12 uur geweekt en uitgelekt125 g
-
parelgerst50 g
-
laurierblad, gedroogd1
-
rundvlees in stukken400 g
-
paprikapoeder2 tl
-
fijn zout of naar smaak1 tl
-
gemalen zwarte peper of naar smaak¾ g
-
800 g water, en 1 blokje runderbouillonconcentraatrunderbouillon800 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 8 porties
Sódio
5072 mg
Proteína
130 g
Energia
7249 kJ /
1726 kcal
Gordura
59 g
Fibra
24 g
Gordura saturada
13 g
Hidratos de carbono
172 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Chanoeka
11 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Spareribs met glazuur van appel en honing
Nenhuma avaliação
Vegan Gehaktballetjes (Vleesloze Rauwe Gehaktballetjes)
Nenhuma avaliação
Kip in adobo saus met puree van bakbananen
Nenhuma avaliação
Lamscurry met kikkererwten en boerenkool
16h 50min
Zoetzure dhal
Nenhuma avaliação
Rundsvlees met tamarinde en kleefrijst
8h 10min
Paella met kidneybonen
55min
Parelgerst- en champignonsoep
Nenhuma avaliação
Kimchi mac&cheese
50min
Burrito ontbijt
Nenhuma avaliação
Sojabolognese
40min
İzmir Köfte - Gehaktballetjes uit Izmir
1h 5min