Kreplach
TM6 TM5

Kreplach

5.0 (2 avaliações )

Ingredientes

Deeg

  • 370 g bloem
  • 1 tl fijn zout
  • 4 eieren
  • 50 g water koud (4 el)

Vulling

  • 250 g kalfsvlees, gemalen
  • 250 g rundvlees, gemalen
  • ½ broodje geweekt in water en uitgelekt
  • 2 eieren
  • 1 tl fijn zout of naar smaak
  • ½ tl gemalen zwarte peper of naar smaak

Afwerking

  • water voldoende om in te koken
  • 1 el zout

Nutrição
por 1 portie
Energia
766 kJ / 182 kcal
Proteína
12 g
Hidratos de carbono
20 g
Gordura
5 g
Gordura saturada
3 g
Fibra
1 g
Sódio
806 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas