Dispositivos e acessórios
Kreplach
Preparação 30min
Total 55min
15 porties
Ingredientes
Deeg
-
bloem370 g
-
fijn zout1 tl
-
eieren4
-
water koud (4 el)50 g
Vulling
-
kalfsvlees gemalen250 g
-
rundvlees gemalen250 g
-
broodje geweekt in water en uitgelekt½
-
eieren2
-
fijn zout of naar smaak1 tl
-
gemalen zwarte peper of naar smaak½ tl
Afwerking
-
water voldoende om in te koken
-
zout1 el
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portie
Sódio
806 mg
Proteína
12 g
Energia
766 kJ /
182 kcal
Gordura
5 g
Fibra
1 g
Gordura saturada
3 g
Hidratos de carbono
20 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Chanoeka
11 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Beef Wellington
10h 10min
Gestoomde peren met chocolade-kardemomsaus
40min
Truffel-Parmesaan-Ravioli
3h 30min
Lookbrood met Geitenkaas en Honing
Nenhuma avaliação
Pancake muffins met banaan en chocolade
30min
Geroosterde porchetta met peren en uien
12h
Margarita
10min
Meergranenpizza met brie, Serranoham en vijgen confituur
3h 35min
Perzik Bellini
5min
Bevroren aardbeidaiquiri
10min
Dubai Chocolate Pannenkoekjes
Nenhuma avaliação
Vijfkruiden varkensvlees met rijst
50min