![Taartjes van prei en venkel met geitenkaas Taartjes van prei en venkel met geitenkaas](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/40932fd8134dd20313a5d9fe9a7a71d3/Derivates/0d18ac992e941f19ab92ba0b2ca147509e611f27.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 200 g venkel, in helften of kwarten gesneden, die in de invoeropening passen van de Cutter
- 200 g prei, alleen het witte gedeelte, in zijn geheel
- 30 g olijfolie
- ½ - ¾ tl zout, plus 1 snufje voor het glazuur
- 1 tl vers gemalen zwarte peper
- 2 el verse tijmblaadjes
- 100 g verse geitenkaas
- 1 ei
- 100 g ricotta
- 375 g bladerdeeg, een rechthoekig vel
- 1 eierdooier
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 1719 kJ / 411 kcal
- Proteína
- 12 g
- Hidratos de carbono
- 34 g
- Gordura
- 25 g
- Gordura saturada
- 11 g
- Fibra
- 2.9 g
- Sódio
- 612 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Tropische kippendijen met hawaiiaanse toast (huli huli stijl)
Nenhuma avaliação
Champagne en pompelmoes sorbet
Nenhuma avaliação
Salade van boerenkool en rode kool
Nenhuma avaliação
Aziatische komkommersalade
Nenhuma avaliação
Aardbeien en geitenkaas filodeegtaartjes
30 min
Artisjoksoep, roomkaas en munt - Citroen broodstengels
Nenhuma avaliação
MENU - Champignon-aardappelsoep, gevuld kalfsvlees met oven-aardappelen en pastinaak, mandarijn-tiramisu
Nenhuma avaliação
Rudolphs Mocktail
30 min
Vegetarische bruine rijst
40 min
Koud gebraad met courgette en muntsaus
Nenhuma avaliação
Kip met 'mole verde' saus
Nenhuma avaliação
Koken van speltgraan
Nenhuma avaliação