Dispositivos e acessórios
Zeevruchtenstoofpot
Preparação 15min
Total 1h 5min
4 porties
Ingredientes
-
uien in stukken70 g
-
teentjes knoflook2
-
verse gember geschild (± 2 cm)1 stuk
-
zonnebloemolie30 g
-
rode paprika's in plakjes (6 cm x 1 cm)200 g
-
witte wijn120 g
-
water300 g
-
zoete paprikapoeder2 tl
-
gehakte tomaten, uit blik400 g
-
saffraan1 zakje
-
suiker10 g
-
gemalen cayennepeper½ - 1 tl
-
laurierbladeren, gedroogd2
-
diepgevroren gemengde zeevruchten400 g
-
zout5 g
-
visfumet400 g
-
limoensap vers geperst30 g
-
verse kabeljauwfilets in stukken (3 cm)200 g
-
limoen in partjes1
-
verse peterselie½ bos
-
stokbrood om op te dienen
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
1654.1 mg
Proteína
25.1 g
Energia
1154.6 kJ /
276 kcal
Gordura
10 g
Fibra
4 g
Gordura saturada
2 g
Hidratos de carbono
17.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Comfort Food
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Gestoomd paaslam met groentjes
Nenhuma avaliação
Gebakken aardappelpuree monsters
Nenhuma avaliação
Aardappel- en gedroogde champignonsoep
Nenhuma avaliação
Chili con carne
40min
Kip in rode pepersaus met courgette en feta couscous
55min
Couscous van zeebarbeel met paprika
Nenhuma avaliação
Brochette van kippenballetjes met rijst
1h 40min
Gevulde veggieslakken
45min
Sardinepakketjes met sperziebonensalade
Nenhuma avaliação
Pomelo croustades met sabayon en zwarte sesam
Nenhuma avaliação
Kip met rode paprika
1h 5min
Turkse moussaka
1h 10min