Dispositivos e acessórios
Pastasalade met kip
Preparação 25min
Total 1h 15min
6 porties
Ingredientes
-
gepelde amandelen40 g
-
lente-uien in stukken50 g
-
olijfolie50 g
-
kippenborst, ontveld en ontbeend in blokjes (2 cm)300 g
-
water1200 g
-
kippenbouillonblokjes (elk voor 0,5 l)2
-
droge pasta type farafalle200 g
-
wortelen in stukken (4 mm)300 g
-
200 g verse doperwtenbevroren doperwten200 g
-
azijn30 g
-
geraspte citroenschil5 g
-
roomkaas100 g
-
zout¼ - ½ tl
-
gemalen peper¼ - ½ tl
-
sla in plakjes60 g
-
verse jonge spinazie60 g
-
lente-uien in dunne plakjes, als afwerking20 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
291.5 mg
Proteína
21 g
Energia
1721.5 kJ /
411.5 kcal
Gordura
19.6 g
Fibra
5.6 g
Gordura saturada
5.1 g
Hidratos de carbono
38.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Picknick
9 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Wintergroente en rundvlees cholent
4h 30min
Multi-inzetbaar | Pulled pork in taco's / in loempia's / in salades
Nenhuma avaliação
MENU - Zoete aardappel risotto, kaneelpudding met chocoladesaus
Nenhuma avaliação
Batch cooking - Basisrecepten
Nenhuma avaliação
Karamel varkensvlees
45min
Gebakken varkenskarbonade-rijst, Hong Kong-stijl
1h 30min
Tomaat en basilicum kip quiche
1h
Met champignons gevulde aardappelkoekjes
1h
Mediterrane visschotel
1h 30min
Vichyssoise met pasta
35min
Noedelsoep
35min
Kalkoenstoofpot met room en champignons
4h