Ras el Hanout Beef with Couscous and Courgettes

Ras el Hanout Beef with Couscous and Courgettes

4.3 43 avaliações
Preparação 10min
Total 30min
4 portions

Ingredientes

  • couscous
    160 g
  • beef stock paste, homemade (see tip)
    1 heaped tsp
    1 beef stock cube (for 0.5 l), (see tip)
  • water
    250 g
  • extra virgin olive oil
    30 g
  • fine sea salt plus extra to taste
    2 ¼ tsp
  • courgettes cut in pieces (3 cm)
    250 g
  • brown onions quartered
    100 g
  • beef mince broken in pieces
    250 g
  • ras el hanout (see tip)
    3 tsp
  • vegetable oil
    10 g
  • white wine vinegar plus extra to taste
    20 g
  • cucumber (opcional) peeled into ribbons, for garnishing
    ½
  • ground black pepper to taste
  • Greek yoghurt (opcional)
    4 Tbsp

Nutrição por 1 portion

Energia 420 kcal / 1757.3 kJ
Proteína 16.8 g
Gordura 23.4 g
Hidratos de carbono 35.1 g
Fibra 2.5 g
Gordura saturada 6.3 g
Sódio 1962.2 mg

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...