![Ras el Hanout Beef with Couscous and Courgettes Ras el Hanout Beef with Couscous and Courgettes](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/672b38d686b9009fba4f7573d19db88c/Derivates/b07209fad1be2788e19ec437113eee51e7139c21.jpg)
Versões compatíveis
Ras el Hanout Beef with Couscous and Courgettes
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 160 g couscous
-
1
heaped tsp beef stock paste, homemade (see tip)
ou 1 beef stock cube (for 0.5 l) (see tip) - 250 g water
- 30 g extra virgin olive oil
- 2 ¼ tsp fine sea salt, plus extra to taste
- 250 g courgettes, cut in pieces (3 cm)
- 100 g brown onions, quartered
- 250 g beef mince, broken in pieces
- 3 tsp ras el hanout (see tip)
- 10 g vegetable oil
- 20 g white wine vinegar, plus extra to taste
- ½ cucumber, peeled into ribbons, for garnishing (opcional)
- ground black pepper, to taste
- 4 Tbsp Greek yoghurt (opcional)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1757.3 kJ / 420 kcal
- Proteína
- 16.8 g
- Hidratos de carbono
- 35.1 g
- Gordura
- 23.4 g
- Gordura saturada
- 6.3 g
- Fibra
- 2.5 g
- Sódio
- 1962.2 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Baked Aubergine, Goat's Cheese and Tomato Ratatouille (TM6)
40min
Lamb Meatballs, Minty Pea Houmous and Flatbreads
1h 15 min.
Beetroot Harissa Falafel with Tomato Pomegranate Salad
12h 45min
Rich Tomato Sauce
30 min
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50 min
Italian Ditalini Vegetable Soup (TM5)
40min
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1 godz. 30 min
Stuffed Sweet Potatoes with Banana Sriracha Mayo and Coleslaw
50 min
Citrus Water (TM6)
35min
Philadelphia, Chorizo and Chive Gnocchi
35min
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40min
Strawberry, Lime and Mint Cordial
50 min