Versões compatíveis
Ras el Hanout Beef with Couscous and Courgettes
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 160 g couscous
-
1
heaped tsp beef stock paste, homemade (see tip)
ou 1 beef stock cube (for 0.5 l) (see tip) - 250 g water
- 30 g extra virgin olive oil
- 2 ¼ tsp fine sea salt, plus extra to taste
- 250 g courgettes, cut in pieces (3 cm)
- 100 g brown onions, quartered
- 250 g beef mince, broken in pieces
- 3 tsp ras el hanout (see tip)
- 10 g vegetable oil
- 20 g white wine vinegar, plus extra to taste
- ½ cucumber, peeled into ribbons, for garnishing (opcional)
- ground black pepper, to taste
- 4 Tbsp Greek yoghurt (opcional)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1757.3 kJ / 420 kcal
- Proteína
- 16.8 g
- Hidratos de carbono
- 35.1 g
- Gordura
- 23.4 g
- Gordura saturada
- 6.3 g
- Fibra
- 2.5 g
- Sódio
- 1962.2 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Sausage and Fennel Orzotto
50min
Chicken Polpettini with Steamed Rice and Green Beans
40 Min
Shredded Lamb ragù
1h 25min
Soba Noodle and Salmon Bowl (TM6)
30 min
Leek and Fennel Goat's Cheese Tarts (TM5)
45 min
Cauliflower Rice with Crunchy Peanut Sauce and Vegetables
40 Min
Buddha Bowl with Chicken (TM5)
1h
Prawn and Vegetable Rice
1 Std. 10 Min
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
30 min
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing (TM6)
45 min
Moroccan chicken tagine with pearl couscous
35min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1h 25min