Dispositivos e acessórios
Spätzle with Asparagus and Wild Garlic Cream Sauce
Preparação 15min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
-
plain flour310 g
-
medium eggs3
-
whole milk150 g
-
sunflower oil70 g
-
water plus extra for boiling360 g
-
fine sea salt plus 1 Tbsp1 ½ tsp
-
asparagus cut in diagonal pieces (3 cm)250 g
-
pine nuts30 g
-
20 g fresh chives, coarsely choppedwild garlic leaves coarsely chopped20 g
-
onion quartered100 g
-
1 cube vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbledvegetable stock paste homemade1 heaped tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
double cream200 g
-
red pepper deseeded, cut in pieces (2 cm)200 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
2728.5 mg
Proteína
19.1 g
Energia
3273.4 kJ /
782.4 kcal
Gordura
47.8 g
Fibra
5.3 g
Gordura saturada
15.8 g
Hidratos de carbono
71.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40min
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25min
Saffron Quinoa with Baked Chicken in Red Pepper and Tomato Sauce
1h
Vegan Bolognese
50min
Lasagne-style Courgette Bake
2h 15min
Pasta alla Nerano
40min
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50min
Garlic and Olive Conchiglie
25min
Mushroom and Spinach Risotto
55min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1h 25min
Aubergine, Chickpea and Chicken Curry
30min
Rosemary and Sea Salt Bread
1h 55min