Dispositivos e acessórios
Boekweit met champignons
Preparação 5min
Total 25min
4 porties
Ingredientes
-
hazelnoten geschild30 g
-
verse peterseliebladeren10 g
-
sjalotten gehalveerd100 g
-
teentjes knoflook2
-
olijfolie20 g
-
250 g verse champignons, de Paris, in stukken (2-3 cm)verse champignons gemengd (bv. cantharellen, boleten, oesterzwammen...), in stukken (2-3 cm)250 g
-
witte wijn60 g
-
boekweitkorrels gespoeld250 g
-
water400 g
-
1 ½ groentebouillonblokje (voor 0,5 l), verkruimeldgroentebouillonpasta1 ½ tl
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper¼ tl
-
boter20 g
-
gorgonzola in stukken50 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
448.1 mg
Proteína
14.8 g
Energia
1813.3 kJ /
433.4 kcal
Gordura
19.6 g
Fibra
8.7 g
Gordura saturada
6.5 g
Hidratos de carbono
53.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Champignon
11 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Pulled barbecue jackfruit
25min
Goulash van linzen en champignons
45min
Gele paprika shakshuka met avocado
25min
Ratatouille
40min
Gerstschotel met ratatouille van zomergroenten
40min
Cassoulet van bonen met walnotenpesto
4h 30min
Vegetarische chili
1h 5min
Kikkererwten shoarma salade bowl
40min
Vegetarische bonenburger
1h 20min
Szechuanrijst met gehaktvlees en chili-olie
1h 5min
Moussaka met linzen
2h 20min
Roergebakken champignons
55min