Dispositivos e acessórios
Boekweit met champignons
Preparação 5min
Total 25min
4 porties
Ingredientes
-
hazelnoten geschild30 g
-
verse peterseliebladeren10 g
-
sjalotten gehalveerd100 g
-
teentjes knoflook2
-
olijfolie20 g
-
250 g verse champignons, de Paris, in stukken (2-3 cm)verse champignons gemengd (bv. cantharellen, boleten, oesterzwammen...), in stukken (2-3 cm)250 g
-
witte wijn60 g
-
boekweitkorrels gespoeld250 g
-
water400 g
-
1 ½ groentebouillonblokje (voor 0,5 l), verkruimeldgroentebouillonpasta1 ½ tl
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper¼ tl
-
boter20 g
-
gorgonzola in stukken50 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
448.1 mg
Proteína
14.8 g
Energia
1813.3 kJ /
433.4 kcal
Gordura
19.6 g
Fibra
8.7 g
Gordura saturada
6.5 g
Hidratos de carbono
53.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Champignon
11 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Parmezaan op plantaardige basis
5min
Cashew schenkroom
Nenhuma avaliação
Goulash van linzen en champignons
45min
Vegan groentetaart met kikkererwtenbloem
Nenhuma avaliação
Stoofpot van zwarte bonen met spiegeleieren en maïstortilla's
16h
Butternut 'Mac & Cheese'
45min
Sapje van rucola en waterkers
Nenhuma avaliação
Rijst met Asperges, Broccoli en Champignons
30min
Pulled barbecue jackfruit
25min
Chinese noedelsoep met paddenstoelenmengeling
35min
Vegan Spaanse kikkererwten- en rijstsoep
13h 30min
Linzensoep met spinazie
50min