
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Coating
- 20 g gemalen lijnzaad (zie tips)
- 100 g water, gefilterd
- 4 sneetjes brood, dag oud naar keuze (ongeveer 140 g), in stukken gescheurd
- 1 knoflookteentje
- 2 tl gedroogde tijm
- 1 tl gedroogde salie blad
- ½ tl zout
- ½ tl gemalen zwarte peper
Knolselder koteletjes
- 10 g extra vergine olijfolie plus extra om te bakken
- 1 gele ui (ca. 180 g), in vieren gesneden
- 1 knoflookteentje
- 2 takjes verse tijm blaadjes alleen
- 2 takjes verse salie blaadjes alleen
- 800 g gehakte tomaten, uit blik
- 2 knolselder geschild en in 4 plakken gesneden (ongeveer 1,5 cm dik)
- 160 g vegan kaas (zie tips)
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 356.3 kcal / 1496.4 kJ
- Proteína
- 11.3 g
- Gordura
- 16.2 g
- Hidratos de carbono
- 32 g
- Fibra
- 17.1 g