Versões compatíveis
Varkensvlees Wellington met groene erwten duxelles
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Varkensvlees Wellington
- 1 varkenshaas, (ongeveer 500 g)
- 1 tl zout
- 4 snuifjes gemalen peper
- 80 g ui, gehalveerd
- 20 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) plus 1 el extra
- 200 g bevroren doperwten, ontdooid
- 1 bos verse bladpeterselie, (ongeveer 20 g), alleen bladeren
- 20 g water
- 1 bladerdeeg, rechthoekig (ongeveer 25 cm x 40 cm)
- 2 el broodkruim
- 12 sneetjes spek, gezouten, gesneden
- 1 ei, opgeklopt
Champagne saus
- 150 g room, opklopbaar, 30-40% V.G. koud
- 80 g ui, gehalveerd
- 10 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)
-
150
g Champagne
ou 150 g mousserende witte wijn, type prosecco - 150 g water
- 1 el maïszetmeel
- 1 vleesbouillonblokje (voor 0,5 l)
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 3769 kJ / 905 kcal
- Proteína
- 43 g
- Hidratos de carbono
- 42 g
- Gordura
- 60 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Russische salade
Nenhuma avaliação
Amandel-, kokos- en chocoladekoekjes (zonder toegevoegde suiker)
Nenhuma avaliação
Glutenvrij mediterraans gevouwen brood
Nenhuma avaliação
Gehaktballen met champignonroomsaus en pompoen-aardappelpuree
1 Std. 10 Min
Speculoospasta
10min
Burgers met zeeduivel en zalm
20min
Boter plank met spinaziepesto
10min
Pakketjes van krab in tomatensaus
45min
Roze pompelmoes en rode bessensap
Nenhuma avaliação
Azteca taart
1h
Ballotines van kip met gekonfijte tomaten, appel-rabarberchutney en basmatirijst
Nenhuma avaliação
Kleverige sesamkip
40min