
Versões compatíveis
Varkensvlees Wellington met groene erwten duxelles
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Varkensvlees Wellington
- 1 varkenshaas (ongeveer 500 g)
- 1 tl zout
- 4 snuifjes gemalen peper
- 80 g ui gehalveerd
- 20 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) plus 1 el extra
- 200 g bevroren doperwten ontdooid
- 1 bos verse bladpeterselie (ongeveer 20 g), alleen bladeren
- 20 g water
- 1 bladerdeeg rechthoekig (ongeveer 25 cm x 40 cm)
- 2 el broodkruim
- 12 sneetjes spek, gezouten, gesneden
- 1 ei opgeklopt
Champagne saus
- 150 g room, opklopbaar, 30-40% V.G. koud
- 80 g ui gehalveerd
- 10 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)
-
150
g Champagne
ou 150 g mousserende witte wijn type prosecco - 150 g water
- 1 el maïszetmeel
- 1 vleesbouillonblokje (voor 0,5 l)
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 905 kcal / 3769 kJ
- Proteína
- 43 g
- Gordura
- 60 g
- Hidratos de carbono
- 42 g
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