
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 40 g wortelen in stukken gesneden
- 40 g sjalotten
- 1 knoflookteentje
- 800 g konijnenrug
- 30 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)
- 250 g gedroogde pruimen ontpit
- 300 g appels, zuur gesneden in blokjes (3 cm)
- 20 g olijfolie
- 2 - 3 snuifjes zout naar wens
- 3 snuifjes gemalen peper naar wens
- 30 g droge witte wijn
- 1 gedroogd laurierblad
- 1 takje verse tijm
- 1 takje verse rozemarijn
- 900 g water
- 1 gevogelte bouillonblokje (voor 0,5 l)
- 350 g ei pasta, vers, type tagliatelle
- 50 g gedroogde pruimen opzij gezet
- 10 g maïszetmeel
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 869 kcal / 3649 kJ
- Proteína
- 49.5 g
- Gordura
- 33.8 g
- Hidratos de carbono
- 87.8 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Ciabattabroodjes
3h 30min
Vis in dragonkorst, primeur wortelen en erwtenpuree
1h
Burgers met zeeduivel en zalm
20min
Gevulde kalkoen met spekrolletjes, vijgenjam en geroosterde wintergroenten
Nenhuma avaliação
Carnaval maskers
1h 45min
Pisco sour
10min
Levercake
Nenhuma avaliação
Tequila 'Refresher'
5min
Gevulde Marokkaanse broodjes (Batbout)
2h 40min
Smoothie bowl met granaatappel en chiazaad
20min
Panuchos de cochinita pibil (Mexicaanse taco's)
35min
Portugees brood (Pão de água)
3h 30min