Dispositivos e acessórios
Spiesje van konijn, appel en pruim
Preparação 20min
Total 1h
4 porties
Ingredientes
-
wortelen in stukken gesneden40 g
-
sjalotten40 g
-
knoflookteentje1
-
konijnenrug800 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)30 g
-
gedroogde pruimen ontpit250 g
-
appels, zuur gesneden in blokjes (3 cm)300 g
-
olijfolie20 g
-
zout naar wens2 - 3 snuifjes
-
gemalen peper naar wens3 snuifjes
-
droge witte wijn30 g
-
gedroogd laurierblad1
-
verse tijm1 takje
-
verse rozemarijn1 takje
-
water900 g
-
gevogelte bouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
ei pasta, vers, type tagliatelle350 g
-
gedroogde pruimen opzij gezet50 g
-
maïszetmeel10 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
49.5 g
Energia
3649 kJ /
869 kcal
Gordura
33.8 g
Hidratos de carbono
87.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Klassiekers
27 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Inktvis "à Lagareiro"
Nenhuma avaliação
Erwtenboter, avocado en muntpuree
Nenhuma avaliação
Boter plank met spinaziepesto
10min
Ovengebakken Groentechips
1h 45min
Duitse brunch
1h 15min
Mini monsters
1h 25min
Sojamelk en gestoomde broodjes
Nenhuma avaliação
Flammkuchen met asperge, kruidensaus en ham
1h 40min
Tomatenmannetjes
Nenhuma avaliação
Kip katsu curry met rijst
1h 40min
Bellini cocktail
5min
Choronsaus
20min