Dispositivos e acessórios
Kale mash
Preparação 5min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
royal blue potatoes or Desiree potatoes, peeled and cut into evenly sized pieces (2-3 cm)1000 g
-
garlic clove1
-
sea salt1 tsp
-
milk (see Tips)250 g
-
kale finely shredded120 g
-
unsalted butter cut into pieces30 g
-
ground black pepper2 pinches
-
extra virgin olive oil to drizzle
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
529.4 mg
Proteína
8.6 g
Energia
1263.1 kJ /
301.9 kcal
Gordura
8.7 g
Fibra
6.6 g
Gordura saturada
5.2 g
Hidratos de carbono
49.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix® Everyday Winter 2024
72 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Date and nut balls
20min
Veggie & bean grain-free wraps (Thermomix® Cutter)
35min
Nourish bowl (Diabetes, Thermomix® Cutter)
55min
Wholemeal fish fingers with smashed beans (Diabetes)
35min
Fish "tacos" with coleslaw (Noni Jenkins)
25min
Linguine marinara
30min
Crunchy broccoli salad with speck
10min
One whole cauliflower
45min
Spinach & mushroom quiche (Noni Jenkins)
50min
Cauliflower hash browns with sauteed mushrooms (Noni Jenkins)
40min
Raw crunch salad (Noni Jenkins)
10min
Broccoli, red capsicum and pine nut salad
10min