Dispositivos e acessórios
Tomatoes stuffed with mushrooms and nuts
Preparação 35min
Total 1h 5min
3 portions
Ingredientes
-
mixed nuts (e.g. almonds, walnuts)50 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
onions cut in halves50 g
-
ripe tomatoes (Ø 5-6 cm) (see tip)1300 g
-
fresh mushrooms (e.g. button, oyster)100 g
-
salt1 tsp
-
freshly ground black pepper1 pinch
-
1 tsp dried mintfresh mint10 - 12 leaves
-
fresh parsley leaves only, plus extra to garnish4 - 5 sprigs
-
white long-grain rice75 g
-
freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon)20 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Proteína
11 g
Energia
1644 kJ /
392 kcal
Gordura
22 g
Fibra
9.2 g
Hidratos de carbono
33 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Fabulous Flavour on Every Level
72 Receitas
Suíça
Suíça
Também pode gostar...
Couscous with apricots, hazelnuts and feta, mixed vegetables
1h 15min
Tofu stew
30min
Caviar Cream Cheese with Cress and Radish Salad
Nenhuma avaliação
Millet cashew stir-fry
30min
Mediterranean capsicums
2h
Cauliflower and Black Bean Balls
1h 10min
Fennel digestive
10min
Pasta salad with vegetables
1h
Cauliflower and sweet potato salad with nuts
40min
Cream of red pepper and ginger soup
50min
Red mullet couscous with peppers
Nenhuma avaliação
Tabouleh with quinoa and tuna
40min