Dispositivos e acessórios
Roasted fennel dip
Preparação 5min
Total 35min
10 portions
Ingredientes
-
red onion cut into thin wedges¼
-
fennel bulb (approx. 200 g), trimmed, cut into pieces (3 cm)1
-
lemon zest, and 4 tablespoons of lemon juice1
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
dried fennel seeds¼ tsp
-
sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
cream cheese cut into pieces125 g
-
natural yoghurt20 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
98.5 mg
Proteína
1.1 g
Energia
264.8 kJ /
63.3 kcal
Gordura
5.7 g
Fibra
0.5 g
Gordura saturada
2.7 g
Hidratos de carbono
2.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix® Everyday Summer 2024/2025
74 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Portuguese bread
3h 30min
Pistachio and lemon individual tiramisu
6h 30min
Versatile smooth soup
45min
Layered meal: Broccoli pea soup, salmon and veggies
1h 25min
Speedy Chicken coleslaw salad (Thermomix®️ Cutter)
Nenhuma avaliação
Spicy prawn salad with carrot and cucumber ribbons (Thermomix® Spiralizer, using modes)
20min
Cheesy polenta with vegetable ragù
1h 20min
Makrut lime fish curry with quinoa (Diabetes)
1h 35min
Smoky bean and tomato bowl (Diabetes, TM6)
30min
Zucchini cheddar slice
45min
Warm broccoli salad with rocket pesto
30min
Beef and feta koftas
1h 30min