Dispositivos e acessórios
Roasted fennel dip
Preparação 5min
Total 35min
10 portions
Ingredientes
-
red onion cut into thin wedges¼
-
fennel bulb (approx. 200 g), trimmed, cut into pieces (3 cm)1
-
lemon zest, and 4 tablespoons of lemon juice1
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
dried fennel seeds¼ tsp
-
sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
cream cheese cut into pieces125 g
-
natural yoghurt20 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
98.5 mg
Proteína
1.1 g
Energia
264.8 kJ /
63.3 kcal
Gordura
5.7 g
Fibra
0.5 g
Gordura saturada
2.7 g
Hidratos de carbono
2.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix® Everyday Summer 2024/2025
74 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Date and nut balls
20 min
Ossobuco Milanese
3 h 25 min
Piri-piri spatchcock chicken
1 h 30 min
Spinach and leek frittata
40 min
Mexican pulled pork
28 h 10 min
Ancho chilli bean bowl
1 h
Butterflied spicy chicken with potatoes and coriander dip
2 h 30 min
Mushroom and kale risotto
55 min
Bean ratatouille with halloumi
30 min
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10 min
Crispy smashed potato salad with whipped feta
1 h 35 min
Portuguese bread
3 h 30 min