Dispositivos e acessórios
Rye Kaiser rolls
Preparação 15min
Total 26h 30min
8 pieces
Ingredientes
Poolish
-
water100 g
-
dried instant yeast1 pinch
-
baker's flour70 g
-
rye flour30 g
Dough
-
water200 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
baker's flour plus extra to dust300 g
-
rye flour100 g
-
unsalted butter20 g
-
sea salt2 tsp
-
barley malt powder (see Tip)3 tsp
-
molasses2 tsp
-
extra virgin olive oil to grease
-
milk to brush
-
caraway seeds to sprinkle (optional)
Dificuldade
avançadas
Nutrição por 1 piece
Sódio
476.2 mg
Proteína
7.8 g
Energia
1053.8 kJ /
251.9 kcal
Gordura
3.2 g
Fibra
3.3 g
Gordura saturada
1.5 g
Hidratos de carbono
47.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Kaiser rolls
5 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Pistachio cream
15min
Traditional Kaiser rolls
26h 35min
Basque Burnt Cheesecake
3h 10min
Salmon with Grapefruit Quinoa
Nenhuma avaliação
Pistachio cream madeleines
24h 35min
French vanilla canelé
49h 5min
Douhua (soft bean curd) with sweet syrup
10h 25min
Basic kimchi
144h 20min
Peach Hand Pies
1h 50min
Mini Basque cheesecakes (Dani Valent)
2h 25min
Sambal Kangkung
10min
Portuguese bread
3h 30min