Dispositivos e acessórios
Artichoke Tart - Torta di carciofi
Preparação 30min
Total 1h 20min
8 slices
Ingredientes
Pastry
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)100 g
-
plain flour plus extra for dusting200 g
-
fine sea salt1 pinch
-
unsalted butter cold, diced100 g
-
milk50 g
-
egg white lightly beaten1
Filling
-
onions quartered100 g
-
garlic cloves2
-
unsalted butter diced30 g
-
frozen spinach defrosted, drained100 g
-
medium eggs2
-
egg yolks from medium eggs2
-
double cream250 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
large black olives pitted100 g
-
tinned artichoke hearts large, drained, halved (drained weight)480 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 slice
Sódio
625.5 mg
Proteína
13.4 g
Energia
1896.2 kJ /
453.2 kcal
Gordura
32.2 g
Fibra
4.8 g
Gordura saturada
18.7 g
Hidratos de carbono
29.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Italian Kitchen
62 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Bruschetta with White Bean Purée and Gremolata - Bruschetta con crema di fagioli bianchi e gremolata
20min
Pissaladière
1h 30min
Pea and Courgette Tarts
1h
Polenta with Ratatouille
1h 20min
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1h 35min
Roasted Tomato Tart
2h
Cannelloni with Artichoke Filling and Tomato Sauce
1h 35min
Ricotta and Sun-Dried Tomato Cheesecake
2h 50min
Roasted Cauliflower and Hazelnut Orecchiette - Orecchiette con cavolfiore arrosto e nocciola
40min
Beetroot, Thyme and Goat's Cheese Risotto
45min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30min