Dispositivos e acessórios
Tomahawk steak with porcini mustard rub
Preparação 10min
Total 1h 50min
4 portions
Ingredientes
Porcini mustard rub
-
dried porcini mushrooms10 g
-
sea salt flakes1 tsp
-
mustard powder1 tsp
-
dried oregano1 tsp
-
whole black peppercorns½ tsp
-
sweet paprika½ tsp
Tomahawk steak
-
Dijon mustard1 tbsp
-
tomahawk steak (approx. 1600 g - see Tips)1
-
extra virgin olive oil to drizzle
-
sea salt flakes to season and sprinkle
-
garlic cloves unpeeled and bruised8
-
unsalted butter2 tbsp
-
fresh thyme3 sprigs
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1958.8 mg
Proteína
95.1 g
Energia
5151.6 kJ /
1231.3 kcal
Gordura
92.6 g
Fibra
1 g
Gordura saturada
42.1 g
Hidratos de carbono
5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix® Everyday Summer 2024/2025
74 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Char Siu Pork (Chinese BBQ Pork)
25h
Mediterranean chicken with sundried tomato, onion and risoni
1h 35min
Sticky pork ribs with cheesy coleslaw (Thermomix®️ Cutter, TM6)
26h 15min
Braised Lamb Shanks
3h 35min
Meatballs in tomato sauce (TM6)
3h 40min
Beef cheek Bourguignon
5h 25min
Quick pulled pork in beer sauce
35min
Spiced poached pears with vanilla cheesecake and gingernut crumb
5h 30min
Souvlaki lamb couscous salad
25min
Lemon meringue ice-cream cake
13h 15min
Meat feast pizza
1h 30min
Hollandaise
15min