Dispositivos e acessórios
Couscous with Lamb and Vegetables
Preparação 10min
Total 50min
4 portions
Ingredientes
-
fresh coriander leaves4 sprigs
-
fresh parsley leaves4 sprigs
-
onion quartered120 g
-
lamb shoulder cut in pieces (4 cm)500 g
-
ground black pepper to taste½ tsp
-
fine sea salt3 tsp
-
olive oil60 g
-
carrots cut in pieces (approx. 4 cm)150 g
-
turnip cut in pieces (approx. 4 cm)80 g
-
ground cinnamon1 ½ tsp
-
ground ginger1 tsp
-
water500 g
-
courgettes cut in pieces (approx. 4 cm)200 g
-
raisins100 g
-
tinned chickpeas drained260 g
-
saffron threads1 pinch
-
couscous, medium300 g
-
boiling water350 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
2024.6 mg
Proteína
37.2 g
Energia
3998.9 kJ /
955.8 kcal
Gordura
44.1 g
Fibra
12 g
Gordura saturada
14 g
Hidratos de carbono
103.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Creamy pistachio pasta
40min
Lamb Meatballs
45min
Spicy Beef with Red Capsicums
30min
Honey Mustard Salmon en Papillote
40min
Spaghetti Carbonara
40min
Pasta with Anchovies and Breadcrumbs
45min
Spicy Chicken with Coconut Rice
1h 25min
Spätzle with Asparagus and Wild Garlic Cream Sauce
45min
Spicy Beef with Red Peppers
30min
Pad Thai
45min
Prawn and Vegetable Rice
1h 10min
Pistachio Cream Pasta
30min