Dispositivos e acessórios
Seafood and Pork Stew
Preparação 15min
Total 1h 10min
4 portions
Ingredientes
-
pork neck cut in pieces (3 cm)200 g
-
100 g bacon lardonschorizo cut in pieces (2 cm) (see tip)100 g
-
white wine250 g
-
dried bay leaves2
-
sweet paprika1 Tbsp
-
garlic cloves whole, crushed2
-
ground black pepper½ tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
olive oil20 g
-
red pepper cut in pieces (2 cm)200 g
-
brown onions cut in wedges170 g
-
water150 g
-
raw, unpeeled large prawns200 g
-
fresh clams cleaned200 g
-
fresh coriander10 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1508.6 mg
Proteína
32.6 g
Energia
1755.3 kJ /
419.5 kcal
Gordura
20.6 g
Fibra
3.6 g
Gordura saturada
5.4 g
Hidratos de carbono
14.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Demo Recipe 4 - Creamy Potato Soup
30min
Spaghetti Carbonara
40min
Fruit Ice Cream
5min
Chicken and Mushroom Rice
55min
Tomato and Mushroom Spaghetti
30min
Browned Pork Rice
1h
Curly Fries with Garlic Sauce
45min
Guinean prawns
25min
One-pot Tomato and Garlic Pasta with Mussels
20min
Caprese Omelette
30min
Potato and Pork Rib Racks
1h 30min
Black Spaghetti with Prawns and Parmesan Sauce
45min