Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Pastry
- 70 g unsalted butter, chilled and cut into pieces (3-4 cm)
- 120 g self-raising flour, plus extra for dusting
- 2 pinches sea salt
- 1 egg yolk
- 30 g chilled water
Filling
- 200 g cheddar cheese, cut into pieces (3 cm)
- 40 g unsalted butter
- 140 g spring onion/shallot, trimmed, white part cut into halves; green part cut into thin slices
- 100 g flaked almonds
- 1 tbsp wholegrain mustard
- 2 egg yolks
- 1 egg
- 1 tsp dried marjoram
- 2 tbsp full cream milk
Creamy tofu dressing
- 200 g extra virgin olive oil
- 3 garlic cloves
- 150 g silken tofu
- 1 tbsp seeded wholegrain mustard
- 60 g balsamic vinegar
- 2 tbsp miso paste
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 3305 kJ / 786.8 kcal
- Proteína
- 18.5 g
- Hidratos de carbono
- 20.9 g
- Gordura
- 70.1 g
- Gordura saturada
- 22.2 g
- Fibra
- 4.1 g
- Sódio
- 1044.3 mg
Receitas alternativas
Pumpkin tart
2h 15min
Lentil and pumpkin pot pies
1h 25min
Filo spinach slice
55min
Vegetable filled pastries (Lukhmi)
1h 10min
Courgette strudel
1 godz. 20 min
Fresh tomato tart
40min
Silverbeet and mushroom calzone
2 godz.
Broccoli mustard pasties
1 Std. 55 Min
Iraqi cheese pies (Cheese chureck)
1h 40min
Spinach and feta galette
1h 50min
Mashed pea and corn slice
40min
Beetroot, feta and spinach quiche
1h 40min