
Dispositivos e acessórios
Crispy flatbread with halloumi & ribbon veggies (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Preparação 20min
Total 1h 30min
4 portions
Ingredientes
Flatbread
-
extra virgin olive oil20 g
-
water150 g
-
white sugar1 tsp
-
dried instant yeast2 tsp
-
baker's flour300 g
-
salt½ tsp
Topping
-
beetroot trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)100 g
-
zucchini trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)150 g
-
carrot 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)100 g
-
sweet potato 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)100 g
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil20 g
-
red capsicum cut into slices (5 mm)150 g
-
crème fraîche150 g
-
haloumi or feta cheese150 g
-
walnut halves roughly chopped50 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Energia
684.1 kcal /
2862 kJ
Proteína
19.7 g
Gordura
35.1 g
Hidratos de carbono
74 g
Fibra
6.5 g
Gordura saturada
12.4 g
Sódio
713 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Spiralize your life (TM5)
17 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Date and nut balls
20min
"Marry me" chicken pasta
35min
Boiled Long Pasta
20min
Spicy chips on a stick (Thermomix® Spiralizer)
10min
Pumpkin Cinnamon Rolls
3h 40min
Express Pho Soup with Spiralized Daikon
50min
Pickled Grated Carrots
45min
Silverbeet and mushroom tart (Diabetes)
1h 35min
Black Spaghetti with Prawns and Parmesan Sauce
45min
Skin Glow Detox Juice
10min
Vegan bolognese
50min
Traditional fried rice (Nasi Goreng Tek-Tek)
20min