Dispositivos e acessórios
Pastasoep met Champignons en Involtini van Kip en Groene Asperges
Preparação 25min
Total 1h 30min
4 portie
Ingredientes
-
witte wijn50 g
-
kippenborst filets, zonder vel4
-
mortadella4 sneetjes
-
Fontina kaas4 sneetjes
-
12 verse sperziebonenasperges, groen in tweeën gesneden8 stengels
-
uien gehalveerd100 g
-
verse champignons gehalveerd200 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken50 g
-
olie om te bakken
-
kippenbouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
water1000 g
-
zout plus extra voor kruiden¾ theelepel
-
peper, gemalen plus extra voor kruiden¾ theelepel
-
pasta, droog Type tubetti rigatoni300 g
-
peterselie, vers gehakt
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
948 mg
Proteína
60.3 g
Energia
3172.3 kJ /
758.2 kcal
Gordura
27.4 g
Fibra
4.3 g
Gordura saturada
13.5 g
Hidratos de carbono
63.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Onze keukens bieden ons een blik op de wereld
31 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Bao Buns met Pulled Pork in BBQ-saus
2h 10min
Knapperig brood
Nenhuma avaliação
Blauwe bessen Jam
Nenhuma avaliação
Cider-Kipstoofpot
Nenhuma avaliação
Panettone-crémeux met Mandarijn, Passievrucht en Kokosmousse
Nenhuma avaliação
Quiche met kool en broccoli
1h 30min
Pindakaas Crackers
35min
Druiven en cava trifle
Nenhuma avaliação
Brioche
5h
Pizza Polpette met pikante rode saus, scamorza en pepers
3h 50min
Varkensburgers met Gorgonzolasaus en Marsala Peren
Nenhuma avaliação
Risottata Aziatische noedels met groenten
30min