Dispositivos e acessórios
Zalm met broccoli en honing-mosterdsaus
Preparação 10min
Total 40min
4 portie
Ingredientes
-
teentjes knoflook2
-
olijfolie20 g
-
honing20 g
-
mosterd20 g
-
citroensap, vers geperst10 g
-
water500 g
-
groentebouillon poeder1 tl
-
400 g aardappel, geschild, in blokjes gesneden (1,5 cm)zoete aardappel geschild, in blokjes gesneden (1,5 cm)400 g
-
broccoliroosje kleine stukjes (3 cm)400 g
-
zalmfilet, vers (4 stuks)800 g
-
zout¼ tl
-
zwarte peper, gemalen3 - 4 snuifjes
-
feta kaas150 g
-
olijfolie2 el
-
gedroogde pepervlokken¼ tl
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
2391.6 mg
Proteína
57.2 g
Energia
3101 kJ /
741 kcal
Gordura
43.1 g
Fibra
6.6 g
Gordura saturada
11.6 g
Hidratos de carbono
35.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Met eenvoudige ingrediënten creëren we magie
30 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Mediterrane groentepasta
Nenhuma avaliação
Bloemige Focaccia
Nenhuma avaliação
Veelzijdige gladde soep
45min
Spaghetti Bolognese
40min
Glutenvrije pompoentaart met chocolade en noten
Nenhuma avaliação
Geroosterde wortelen met tijm en munt met de Peeler
30min
De eerste hap: Puree van Rode Biet en Aardappelen met Rundvlees
30min
Verfrissende Melkdrank
5min
Balletjes met dadels en noten
Nenhuma avaliação
Macadamia Chocolade Koekjes
45min
Kalkoen-Currystoofpot met Rijst
Nenhuma avaliação
Risottata mafaldine met romige champignon- en tomatensaus
30min