Dispositivos e acessórios
Zalm met broccoli en honing-mosterdsaus
Preparação 10min
Total 40min
4 portie
Ingredientes
-
teentjes knoflook2
-
olijfolie20 g
-
honing20 g
-
mosterd20 g
-
citroensap, vers geperst10 g
-
water500 g
-
groentebouillon poeder1 tl
-
400 g aardappel, geschild, in blokjes gesneden (1,5 cm)zoete aardappel geschild, in blokjes gesneden (1,5 cm)400 g
-
broccoliroosje kleine stukjes (3 cm)400 g
-
zalmfilet, vers (4 stuks)800 g
-
zout¼ tl
-
zwarte peper, gemalen3 - 4 snuifjes
-
feta kaas150 g
-
olijfolie2 el
-
gedroogde pepervlokken¼ tl
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
2391.6 mg
Proteína
57.2 g
Energia
3101 kJ /
741 kcal
Gordura
43.1 g
Fibra
6.6 g
Gordura saturada
11.6 g
Hidratos de carbono
35.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Met eenvoudige ingrediënten creëren we magie
30 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Spaghetti met tomatensaus en champignons
30min
Lasagne Bolognese met Verse Spinazie Pasta
3h
Salade van Kool en Wortel met Feta
15min
Mediterrane groentepasta
Nenhuma avaliação
Aardappelsalade met Groene Overheerlijke Dressing
45min
Soezen met Crumble, Frambozenvulling en Witte Chocoladeroom
Nenhuma avaliação
Rijst met kip en champignons
30min
Speculoos Druiven Tiramisu
1h
Spaghetti Bolognese
40min
Romige pasta met kip en broccoli
30min
Pikante Kip met Kokosrijst
Nenhuma avaliação
Gebakken Zalm met romige Prei-Courgettesaus
25min