Dispositivos e acessórios
Viscurry
Preparação 15min
Total 35min
4 porties
Ingredientes
-
ui gehalveerd1
-
wortelen in stukken400 g
-
olie20 g
-
prei in ringen (1 cm)100 g
-
currypoeder mild3 tl
-
water100 g
-
kokosmelk400 g
-
fijn zout1 tl
-
vers gemalen zwarte peper½ tl
-
witte visfilet, zonder vel in stukken (2-3 cm) (koolvis of kabeljauw)500 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
25 g
Energia
1490 kJ /
359 kcal
Gordura
23 g
Fibra
4.1 g
Hidratos de carbono
11 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Cookidoo® Aan tafel 2021
10 Receitas
Benelux
Benelux
Snel op tafel
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Varkenshaasje met mosterdsaus
30min
Vis en aardappelen met tomatensaus
50min
Lamscurry
1h
Snelle Thaise kipcurry
40min
Kalkoenrollade met erwtenpuree en munt
35min
Griekse varkensstoofpot
45min
Ovenschotel met kip en spek
1h 10min
Gestoomde chocoladecake met slagroom
1h 10min
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40min
Kip garam masala
50min
Kipfilets pizzaiola
55min
Romige pasta met kip en zongedroogde tomaten
30min