Dispositivos e acessórios
Viscurry
Preparação 15min
Total 35min
4 porties
Ingredientes
-
ui gehalveerd1
-
wortelen in stukken400 g
-
olie20 g
-
prei in ringen (1 cm)100 g
-
currypoeder mild3 tl
-
water100 g
-
kokosmelk400 g
-
fijn zout1 tl
-
vers gemalen zwarte peper½ tl
-
witte visfilet, zonder vel in stukken (2-3 cm) (koolvis of kabeljauw)500 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
25 g
Energia
1490 kJ /
359 kcal
Gordura
23 g
Fibra
4.1 g
Hidratos de carbono
11 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Cookidoo® Aan tafel 2021
10 Receitas
Benelux
Benelux
Snel op tafel
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Koolstoofpot met kalkoen
40min
Snelle Thaise kipcurry
40min
Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen
50min
Zalm in amandelkorst met asperges en tagliatelle
35min
Runderragout met aardappelen
1h 10min
Trio van rijst, vis en groenten
35min
Zeevruchtenstoofpot
1h 5min
Orzo pasta met zalm en spinazie
40min
Mediterrane visschotel
1h 30min
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40min
Op Griekse wijze gebakken vis met bulgur
1h 30min
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
40min