Dispositivos e acessórios
Viscurry
Preparação 15min
Total 35min
4 porties
Ingredientes
-
ui gehalveerd1
-
wortelen in stukken400 g
-
olie20 g
-
prei in ringen (1 cm)100 g
-
currypoeder mild3 tl
-
water100 g
-
kokosmelk400 g
-
fijn zout1 tl
-
vers gemalen zwarte peper½ tl
-
witte visfilet, zonder vel in stukken (2-3 cm) (koolvis of kabeljauw)500 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
25 g
Energia
1490 kJ /
359 kcal
Gordura
23 g
Fibra
4.1 g
Hidratos de carbono
11 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Cookidoo® Aan tafel 2021
10 Receitas
Benelux
Benelux
Snel op tafel
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Orzo pasta met zalm en spinazie
40 min
Lamscurry
1 godz.
Inktvis, chorizo en witte bonenstoofpot
5 godz. 30 min
Zalm en venkel risotto
25 min
Pasta met kip, paddenstoelen en prinsessenbonen
40 min
Mediterrane visschotel
1 godz. 30 min
Couscous met lam en groenten
50 min
Kip garam masala
50 min
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40 min
Pastasalade met tonijn en basilicumvinaigrette
30 min
Kalkoenstoofpot met room en champignons
4 godz.
Snelle Thaise kipcurry
40 min