Dispositivos e acessórios
Geroosterde Kalkoen met Romige Pancetta, Citroen en Kruidenvulling
Preparação 30min
Total 5h 30min
8 portie
Ingredientes
Bereiding van kalkoen
-
kalkoen (5-6 kg, voor 8-10 personen)1
Romige vulling van pancetta, citroen en kruiden
-
citroenen alleen dunne schillen van de huid2
-
rozemarijn, vers alleen bladeren3 takjes
-
tijm, verse alleen bladeren6 takjes
-
pancetta in plakjes gesneden80 g
-
mascarpone150 g
-
zeezout½ tl
-
zwarte peper, gemalen¼ tl
-
ui in kwarten1
-
laurierblad, gedroogd5
-
witte wijn175 g
-
water175 g
Roosteren
-
varkensworst, gerookte (opcional) met spek omhuld20
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
1106.5 mg
Proteína
116.8 g
Energia
3849 kJ /
919.9 kcal
Gordura
42.4 g
Gordura saturada
14.4 g
Hidratos de carbono
7.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Er is altijd een plek aan onze tafel
30 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Pistache Shake met Witte Chocolade
Nenhuma avaliação
Sloppy Gold Rush Burgers
Nenhuma avaliação
Pikante Worstjes van Rundsvlees
Nenhuma avaliação
Îles Flottantes' in Witte Chocoladecrème en Rozenwater
Nenhuma avaliação
Vegan Bolognese
50min
Hugo spritz
25h 10min
Vegan pudding
15min
Maanzaad-mayonaise
Nenhuma avaliação
Gevuld Varkensgebraad (Porchetta) met Sinaasappel, Venkel, Chili en Salie
Nenhuma avaliação
Panettone-crémeux met Mandarijn, Passievrucht en Kokosmousse
Nenhuma avaliação
Yoghurtbroodjes met Cashewnoten en Muesli
1h 40min
Sous-vide Gegaarde Biefstuk met Béarnaise Saus
Nenhuma avaliação