Dispositivos e acessórios
Geroosterde Kalkoen met Romige Pancetta, Citroen en Kruidenvulling
Preparação 30min
Total 5h 30min
8 portie
Ingredientes
Bereiding van kalkoen
-
kalkoen (5-6 kg, voor 8-10 personen)1
Romige vulling van pancetta, citroen en kruiden
-
citroenen alleen dunne schillen van de huid2
-
rozemarijn, vers alleen bladeren3 takjes
-
tijm, verse alleen bladeren6 takjes
-
pancetta in plakjes gesneden80 g
-
mascarpone150 g
-
zeezout½ tl
-
zwarte peper, gemalen¼ tl
-
ui in kwarten1
-
laurierblad, gedroogd5
-
witte wijn175 g
-
water175 g
Roosteren
-
varkensworst, gerookte (opcional) met spek omhuld20
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
1106.5 mg
Proteína
116.8 g
Energia
3849 kJ /
919.9 kcal
Gordura
42.4 g
Gordura saturada
14.4 g
Hidratos de carbono
7.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Er is altijd een plek aan onze tafel
30 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Tonijnballetjes in Saffraansaus
Nenhuma avaliação
Vegan Bonenburgers met Rode Bosbessensaus
Nenhuma avaliação
Vegan Burgers
Nenhuma avaliação
Mojito
5min
Vegan Gehaktballetjes (Vleesloze Rauwe Gehaktballetjes)
Nenhuma avaliação
Cijfertaart
Nenhuma avaliação
Carpaccio van Rode Biet met Courgette en Mozarella
Nenhuma avaliação
Mini Spaanse koningstaart (Mini Roscón de Reyes)
Nenhuma avaliação
Nyonya kip-curry bun
Nenhuma avaliação
Pasta met Rode Bietensaus en Feta
40min
Kleine Mokken Peperkoekhuisjes
Nenhuma avaliação
Gazpacho
1h 15min