Krokant gebraad met moutbiersaus

5.0 1 avaliação
Preparação 20min
Total 2h 40min
6 portie

Ingredientes

  • uien gehalveerd
    200 g
  • teentje knoflook
    1
  • knolselder in stukjes (2-3 cm)
    100 g
  • boter in stukken
    40 g
  • water
    900 g
  • bier moutbier
    500 g
  • vleesbouillonpasta
    2 volle tl
    2 blokjes vleesbouillonblokje (voor 0,5 l)
  • zout
    1 tl
  • peper, gemalen
    ½ tl
  • zoete paprikapoeder
    1 tl
  • varkensvlees met zwoerd (bijvoorbeeld varkensschouder, ham of magere buik)
    1600 g
  • aardappelen in stukjes (2-3 cm)
    150 g
  • wortelen in stukjes (2-3 cm)
    150 g
  • karwijzaad (opcional)
    1 - 2 tl
  • cacaopoeder (opcional)
    1 tl

Dificuldade

médio


Nutrição por 1 portie

Proteína 56 g
Energia 2388 kJ / 570 kcal
Gordura 30 g
Fibra 2.4 g
Hidratos de carbono 17 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...