Dispositivos e acessórios
Welsh Anglesey eggs
Preparação 15min
Total 1h
6 portions
Ingredientes
-
unsalted butter plus extra to grease40 g
-
cheddar cheese cut into pieces150 g
-
water room temperature500 g
-
eggs (see Tips)6
-
potatoes peeled and cut into cubes (2 cm)500 g
-
leek green and white parts, washed well and cut into slices1
-
sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
milk250 g
-
plain flour20 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
565.7 mg
Proteína
15.1 g
Energia
1347.9 kJ /
322.2 kcal
Gordura
19.5 g
Fibra
2.3 g
Gordura saturada
10.4 g
Hidratos de carbono
22 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Less waste, more food with Thermomix®
70 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Chicken Katsu Sandwich Sushi (Onigirazu)
1h 30min
Salmon and Mushroom Rice
Nenhuma avaliação
Broccoli stem slaw (Thermomix®️ Cutter)
Nenhuma avaliação
Cucumber Salad with Dill and Yoghurt Dressing
10min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1h
Broccoli and ham pasta bake
1h
Turkey pasta in a creamy mushroom sauce
45min
Broccoli and three cheese pasta bake
40min
Gnocchi tricolore
35min
Mediterranean Green Goddess Salad
40min
Honey soy tofu with steamed rice
40min
Creamy vegetable rice
25min