Dispositivos e acessórios
Couscous with Lamb and Vegetables
Preparação 10min
Total 50min
4 portions
Ingredientes
-
fresh coriander leaves roughly chopped4 sprigs
-
fresh parsley leaves4 sprigs
-
yellow onions cut in quarters120 g
-
lamb shoulder cut in pieces (4 cm)500 g
-
salt3 tsp
-
freshly ground black pepper adjust to taste½ tsp
-
olive oil60 g
-
carrots150 g
-
turnips80 g
-
zucchinis200 g
-
couscous300 g
-
water850 g
-
ground cinnamon1 ½ tsp
-
ground ginger1 tsp
-
raisins100 g
-
canned white chickpeas drained260 g
-
saffron powder1 pinch
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
37.6 g
Energia
4030.5 kJ /
963.3 kcal
Gordura
44.5 g
Hidratos de carbono
104.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Our Kitchens are a Window to the World
40 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Tomato Beef Casserole
40min
Hainanese Chicken Rice
4h 5min
Plum filled potato dumplings with vanilla sauce
2h 10min
Vegetable Fritters
20min
Kimchi Tofu Soup
35min
Char Kway Teow
25min
Sambal Tumis
1h 10min
Sambal Udang Petai (Spicy Stinky Bean Prawns)
20min
Sliced Fish Tofu Soup
2h 10min
Nasi Goreng Kampung
40min
Stir-fry Baby Bak Choy
10min
Onsen Eggs
50min