Dispositivos e acessórios
Roast Turkey with Creamy Pancetta, Lemon and Herb Stuffing
Preparação 30min
Total 5h 30min
8 portions
Ingredientes
Turkey preparation
-
turkey (5-6 kg, to serve 8-10 people)1
Creamy pancetta, lemon and herb stuffing
-
lemons thin peelings of skin only2
-
fresh rosemary leaves only3 sprigs
-
fresh thyme leaves only6 sprigs
-
pancetta cut in pieces80 g
-
mascarpone cheese chilled150 g
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
onion cut in quarters1
-
dried bay leaves5
-
white wine175 g
-
water175 g
Roasting
-
pigs in blankets (opcional)20
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1106.5 mg
Proteína
116.8 g
Energia
3849 kJ /
919.9 kcal
Gordura
42.4 g
Gordura saturada
14.4 g
Hidratos de carbono
7.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
There is always Room at our Table
36 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Cochinita Pibil
4h
Gluten free madeleines
4h 25min
Marquesitas (Crispy Stuffed Waffle Cone Crepes)
1h 15min
Creamy Mango Ice Cream
2h 20min
Oysters with Lime Granita
15min
Irish Seafood Chowder
55min
Chicken Drumettes with Beer Sauce
55min
Gluten free coconut crêpes with apricot sauce
2h
Pork Tortas
2h 20min
Turkey Breast with Creamy Potato Soup
27h
Horchata
5min
Ham and Béchamel Croquettes
9h 50min