Dispositivos e acessórios
Pork Ball Soup With Cabbage
Preparação 10min
Total 40min
6 portions
Ingredientes
Pork balls
-
pork shoulder loin cut in strips (1 cm), partially frozen200 g
-
cornflour (starch)2 tsp
-
sesame oil1 tsp
-
light soy sauce1 tbsp
-
fish sauce1 tbsp
-
salt adjust to taste1 tsp
-
white pepper powder½ tsp
-
dried sole fish powder1 tsp
Soup base
-
water1400 g
-
Chinese cabbage cut in pieces (4-5 cm)400 g
-
Tianjin preserved vegetables (tung choy)30 g
-
chicken stock powder½ tbsp
-
fresh ginger sliced5 g
-
white pepper powder½ tsp
-
salt adjust to taste1 pinch
-
spring onion chopped, to garnish1 sprig
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1392.8 mg
Proteína
9.9 g
Energia
488.1 kJ /
116.7 kcal
Gordura
6.9 g
Fibra
1.2 g
Gordura saturada
2.4 g
Hidratos de carbono
3.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
In Homemade We Trust
43 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Stir Fried Broccoli with Carrot
15min
Soy Braised Whole Chicken
Nenhuma avaliação
Oil Free Braised Chicken Wings
50min
Ginger Scallion Fish Slices
40min
Hakka Rice Wine Chicken
1h 25min
Old Cucumber Soup
Nenhuma avaliação
Stir Fried French Beans
15min
Stir Fried Sweet Potato Leaves with Garlic
Nenhuma avaliação
Sliced Fish Tofu Soup
2h 10min
KL Hokkien Noodles
35min
Peach Gum Snow Fungus Dessert
Nenhuma avaliação
Stir-fry Kailan with Oyster Sauce
10min