Dispositivos e acessórios
Itek Tim (Salted Vegetable Duck Soup)
Preparação 10min
Total 2h 30min
7 portions
Ingredientes
-
dried tamarind pieces (asam keping)4
-
galangal cut in slices15 g
-
black peppercorns1 tsp
-
garlic cloves with skin2
-
whole nutmeg1
-
duck (approx. ½ duck), without skin, with bones, cut in pieces (4 cm)900 g
-
water2450 g
-
fresh ginger cut in slices10 g
-
salted vegetable (hum choi) leaves separated, washed, drained and cut in pieces (4 cm)150 g
-
dried shiitake mushrooms soaked to soften, stems removed5
-
brandy (opcional)1 tbsp
-
salt adjust to taste1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
417 mg
Proteína
22 g
Energia
748 kJ /
179 kcal
Gordura
7 g
Fibra
1 g
Gordura saturada
3 g
Hidratos de carbono
6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
In Homemade We Trust
43 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Green Papaya Fish Soup
2h 15min
Steamed Pork Patty
Nenhuma avaliação
Pandan Sponge Cake
1h
Watercress Soup
Nenhuma avaliação
Vanilla Mille-Feuille with Caramel and Pecan Nuts
Nenhuma avaliação
Dashi - Japanese stock
45min
Chicken Porridge With Century Egg
30min
Braised Mushroom With Broccoli And Beancurd Sheets
35min
Stir Fried Whole Fish
20min
Tomato-egg drop soup
20min
Braised Eggs
Nenhuma avaliação
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1h 5min