Dispositivos e acessórios
Steamed Pork Patty
Preparação 5min
Total 20min
2 portions
Ingredientes
-
minced pork 50 % fat 50 % lean200 g
-
sugar1 tsp
-
cornflour (starch)1 tsp
-
oyster sauce½ tbsp
-
white pepper powder1 tsp
-
1 tsp mushroom seasoning powderchicken stock powder homemade or store-bought1 tsp
-
pickled cabbages (tung choy)30 g
-
water1000 g
-
spring onion chopped1 sprig
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
93.6 mg
Proteína
17.5 g
Energia
1178.1 kJ /
281.6 kcal
Gordura
21.4 g
Fibra
0.6 g
Gordura saturada
8 g
Hidratos de carbono
4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
In Homemade We Trust
43 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3h 10min
Tau Suan (Split Mung Bean Dessert)
50min
KL Hokkien Noodles
35min
Sesame Chicken Mee Sua
40min
Creamy Butter Milk Crabs
40min
Mock Fin Soup
35min
Ma Lai Koh (Steamed Caramel Cake)
1h 15min
Steamed Chicken Essence
1h 10min
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45min
Lotus Leaf Glutinous Rice
1h 35min
Sambal Brinjal
40min
Chwee Kueh (Steamed Rice Cake with Pickled Radish and Dried Shrimp)
1h