Dispositivos e acessórios
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
Preparação 5min
Total 3h 10min
6 portions
Ingredientes
-
dried shiitake mushrooms rinsed60 g
-
dried bean curd sticks rinsed60 g
-
pork spare ribs cut in pieces (4 cm)500 g
-
water plus some extra for soaking mushrooms1800 g
-
Chinese red dates pitted, rinsed30 g
-
dried longans (opcional) rinsed20 g
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)15 g
-
salt1 ½ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
642 mg
Proteína
23 g
Energia
870 kJ /
208 kcal
Gordura
8 g
Fibra
2 g
Gordura saturada
2 g
Hidratos de carbono
12 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Slow Cook: Chinese Braises and Soups
13 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Salted Fish Pork Belly
30min
Sweet and sour pork ribs
40min
Stir Fried Pork Belly Slices with Kimchi
30min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
Spring onion pork ribs
1h
White Radish Pork Rib Soup
3h
Yam Rice
45min
Steamed Chicken with Dang Gui
1h 30min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min
Braised pork belly
55min
Taiwanese three cup chicken
20min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min