Dispositivos e acessórios
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
Preparação 5min
Total 3h 10min
6 portions
Ingredientes
-
dried shiitake mushrooms rinsed60 g
-
dried bean curd sticks rinsed60 g
-
pork spare ribs cut in pieces (4 cm)500 g
-
water plus some extra for soaking mushrooms1800 g
-
Chinese red dates pitted, rinsed30 g
-
dried longans (opcional) rinsed20 g
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)15 g
-
salt1 ½ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
642 mg
Proteína
23 g
Energia
870 kJ /
208 kcal
Gordura
8 g
Fibra
2 g
Gordura saturada
2 g
Hidratos de carbono
12 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Slow Cook: Chinese Braises and Soups
13 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 Min
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1 Std. 10 Min
Vinegar Pork Knuckle
3 Std. 15 Min
Salted Fish Pork Belly
30 Min
Mapo tofu
15 Min
Sweet and sour pork ribs
40 Min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 Std. 50 Min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2 Std. 5 Min
Rice Wine Chicken
30 Min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 Min
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 Min