
Dispositivos e acessórios
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
Preparação 5min
Total 3h 10min
6 portions
Ingredientes
-
dried shiitake mushrooms rinsed60 g
-
dried bean curd sticks rinsed60 g
-
pork spare ribs cut in pieces (4 cm)500 g
-
water plus some extra for soaking mushrooms1800 g
-
Chinese red dates pitted, rinsed30 g
-
dried longans (opcional) rinsed20 g
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)15 g
-
salt1 ½ tsp
Nutrição por 1 portion
Energia
208 kcal /
870 kJ
Proteína
23 g
Gordura
8 g
Hidratos de carbono
12 g
Fibra
2 g
Gordura saturada
2 g
Sódio
642 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Slow Cook: Chinese Braises and Soups
13 Receitas
Internacional
Internacional