Dispositivos e acessórios
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
Preparação 5min
Total 3h 10min
6 portions
Ingredientes
-
dried shiitake mushrooms rinsed60 g
-
dried bean curd sticks rinsed60 g
-
pork spare ribs cut in pieces (4 cm)500 g
-
water plus some extra for soaking mushrooms1800 g
-
Chinese red dates pitted, rinsed30 g
-
dried longans (opcional) rinsed20 g
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)15 g
-
salt1 ½ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
642 mg
Proteína
23 g
Energia
870 kJ /
208 kcal
Gordura
8 g
Fibra
2 g
Gordura saturada
2 g
Hidratos de carbono
12 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Slow Cook: Chinese Braises and Soups
13 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Foochow Nourishing Chicken Soup
1h 20min
Vinegar Pork Knuckle
3h 15min
Braised pork belly
55min
Steamed Pork Patty With Rice
25min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2h 5min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Pork Ball Soup With Cabbage
25min
Rice Wine Chicken
30min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min
Moonlight Over the Lotus Pond (Stir Fried Vegetable Mix with Prawns)
30min