
Dispositivos e acessórios
Prawn Paste Stuffed Soft Tofu
Preparação 15min
Total 40min
3 portions
Ingredientes
-
silken tofu600 g
-
fresh prawn flesh pat-dried with kitchen towel60 g
-
minced pork50 g
-
salt¼ tsp
-
water chestnuts cut in cubes2 pieces
-
egg white10 g
-
tapioca starch1 tsp
-
water600 g
-
cooking oil1 tbsp
-
cornflour (starch)1 tsp
-
oyster sauce1 tbsp
-
light soy sauce1 tsp
-
sugar½ tsp
-
dark soy sauce¼ tsp
-
chicken broth50 g
Nutrição por 1 portion
Energia
274 kcal /
1149 kJ
Proteína
17.5 g
Gordura
15.8 g
Hidratos de carbono
15.5 g
Fibra
2.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Chinese New Year Festive Flavours
12 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Ginseng Wolfberry Bird's Nest
1h 5min
Salted Fish Pork Belly
30min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
Steamed Chicken with Dang Gui
1h 30min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1h 10min
Summer seafood soup
45min
Braised pork belly
55min
Rice Wine Chicken
30min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min
Pork Ball Soup With Cabbage
25min