Supă de fenicul și morcovi

5.0 1 avaliação
Preparação 10min
Total 35min
4 porții

Ingredientes

  • fenicul bucăți (2-3 cm)
    350 g
  • morcovi descojiți și bucăți (2-3 cm)
    250 g
  • praz bucăți (2-3 cm)
    40 g
  • ulei de măsline extravirgin plus pentru garnisit
    30 g
  • apă
    500 g
  • cub de concentrat vegetal (pentru 0,5 l)
    1
  • parmezan ras
    50 g

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 porție

Sódio 268.2 mg
Proteína 6.3 g
Energia 728.8 kJ / 174.2 kcal
Gordura 11 g
Fibra 4.7 g
Gordura saturada 3.3 g
Hidratos de carbono 14.2 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...