Dispositivos e acessórios
One Pot Pasta met Boerenkool en Fontina-kaassaus
Preparação 15min
Total 30min
4 portie
Ingredientes
-
ui gehalveerd50 g
-
teentje knoflook1
-
boerenkool in stukjes (2-3 cm)200 g
-
olie30 g
-
water450 g
-
room, elk type (van koemelk)100 g
-
melk100 g
-
zout½ tl
-
nootmuskaat, gemalen2 - 3 snuifjes
-
1 kubus groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta1 tl
-
pasta, droge type, penne300 g
-
zonnebloempitten20 - 30 g
-
150 g gorgonzola, in stukjesFontina kaas geraspt of in kleine stukjes150 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
771 mg
Proteína
23 g
Energia
2730 kJ /
652 kcal
Gordura
33 g
Fibra
5.3 g
Gordura saturada
14 g
Hidratos de carbono
67 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Ready, Set, Cook!
8 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Glutenvrije appel- en citroentaart
1h 30min
Kip in Tomaten-Uiensaus
Nenhuma avaliação
Gebraden varkensvlees met rijst en paprika
Nenhuma avaliação
Mosselen Marinière
Nenhuma avaliação
Pikant Rundvlees met Rode Paprika
30min
Pittige Groene Overheerlijke Power Salade
20min
Spaghetti met knoflook, olijfolie en chili
30min
Sangria met Frambozen en Basilicum
40min
In de oven gebakken vissticks met pompoendip
Nenhuma avaliação
Rijst met kip en champignons
30min
Kokos Dahl
25min
Verse Tomatensoep
30min