Dispositivos e acessórios
One Pot Pasta met Boerenkool en Fontina-kaassaus
Preparação 15min
Total 30min
4 portie
Ingredientes
-
ui gehalveerd50 g
-
teentje knoflook1
-
boerenkool in stukjes (2-3 cm)200 g
-
olie30 g
-
water450 g
-
room, elk type (van koemelk)100 g
-
melk100 g
-
zout½ tl
-
nootmuskaat, gemalen2 - 3 snuifjes
-
1 kubus groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta1 tl
-
pasta, droge type, penne300 g
-
zonnebloempitten20 - 30 g
-
150 g gorgonzola, in stukjesFontina kaas geraspt of in kleine stukjes150 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
771 mg
Proteína
23 g
Energia
2730 kJ /
652 kcal
Gordura
33 g
Fibra
5.3 g
Gordura saturada
14 g
Hidratos de carbono
67 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Ready, Set, Cook!
8 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Vegan mini cheesecakes
4h 30min
Pikant Rundvlees met Rode Paprika
30min
Risottata Aziatische noedels met groenten
30min
Glutenvrije appel- en citroentaart
1h 30min
Pistache Macarons met Pistache Ganache
Nenhuma avaliação
Menu: Spaghetti in Notensaus en Ham Wraps met Groenten
Nenhuma avaliação
Champagne crème cake
Nenhuma avaliação
MENU - Gnocchi in pompoensaus, boerenkool en kikkererwten salade, gedroogde vruchtencake
Nenhuma avaliação
Quiche met Ricotta en Paprika
Nenhuma avaliação
Zoute karamel en Chocolade Brownie Taart
Nenhuma avaliação
Stoofpotje van rundvlees, bier en knoedels
1h 55min
Veelzijdige gladde soep
45min