Dispositivos e acessórios
Kleine aspergeflans
Preparação 10min
Total 55min
4 porties
Ingredientes
-
Parmezaanse kaas in stukken100 g
-
water1000 g
-
groene asperges geschild en in stukken (3-4 cm)450 g
-
boter15 g
-
verse basilicumbladeren1 bos
-
eieren3
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G.100 g
-
zout naar eigen smaak½ tl
-
gemalen peper naar eigen smaak4 snuifjes
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
17.8 g
Energia
1247.2 kJ /
300.2 kcal
Gordura
23.2 g
Fibra
2.2 g
Hidratos de carbono
5.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Leve de lente
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Rode bietensoep met kruidenknoedels
1h 10min
Pikante kikkererwten en linzen broodbeleg
Nenhuma avaliação
Asperges en zalm met Hollandaisesaus
35min
Gnocchi met tomaat-mascarponesaus, broccolisalade en fruitsorbet
30min
Mysterieuze soep
45min
Soja-bolognese met courgette noedels
50min
Kalkoenrollade met erwtenpuree en munt
35min
Chocolade-hazelnoot smoothie bowl met cacao nibs
2h 10min
Sprankelende clementine en granaatappelpunch
20min
Zeetong in granaatappelboter met pastinaak en anijs puree
Nenhuma avaliação
Lactose- en eivrije cookies met chocolade
20min
Zachte wortelsoep met venkel
40min