Dispositivos e acessórios
Kleine aspergeflans
Preparação 10min
Total 55min
4 porties
Ingredientes
-
Parmezaanse kaas in stukken100 g
-
water1000 g
-
groene asperges geschild en in stukken (3-4 cm)450 g
-
boter15 g
-
verse basilicumbladeren1 bos
-
eieren3
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G.100 g
-
zout naar eigen smaak½ tl
-
gemalen peper naar eigen smaak4 snuifjes
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
17.8 g
Energia
1247.2 kJ /
300.2 kcal
Gordura
23.2 g
Fibra
2.2 g
Hidratos de carbono
5.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Leve de lente
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Paprikasoep met basilicumschuim
35min
Sabayon met sinaasappellikeur
15min
Vegan Brownies
2h 40min
Vegan bosbessen en cheesecake muffins
1h 20min
Kalfsgebraad met rucola-basilicum pesto en zonnige groenten
Nenhuma avaliação
MENU - Champignon-aardappelsoep, gevuld kalfsvlees met oven-aardappelen en pastinaak, mandarijn-tiramisu
Nenhuma avaliação
Gevulde groenten
1h 20min
Op Cubaanse wijze gekruide zalm met tomaten-avocadosalsa
30min
Sprankelende clementine en granaatappelpunch
20min
Spaghetti muffins
55min
Kip in rode pepersaus met courgette en feta couscous
55min
Hartige taart met savooiekool
1h 30min