Lamskroon met Paddenstoelenrisotto

Lamskroon met Paddenstoelenrisotto

5.0 3 avaliações
Preparação 25min
Total 40min
6 portie

Ingredientes

Lamskroon
  • lamsvlees lamskroon, beenderen schoongemaakt
    1200 g
  • zout om te kruiden
  • peper, gemalen om te kruiden
  • olie
    2 el
  • boter
    50 g
  • rozemarijn, vers
    3 takjes
  • tijm, verse
    3 takjes
  • teentjes knoflook plat gedrukt
    2
  • witte wijn
    60 g
Paddenstoelenrisotto
  • Parmezaanse kaas in stukjes (2 cm)
    70 g
  • sjalot gehalveerd
    60 g
  • teentje knoflook
    1
  • verse champignons in blokjes (2 cm)
    400 g
  • boter
    20 g
  • olijfolie
    30 g
  • risottorijst
    375 g
  • kalfsfond of lamsfond
    900 g
  • zout
    1 ½ - 2 tl
  • peper, gemalen
    1 tl
Afwerking
  • bieslook, vers fijngehakt
    10 g

Dificuldade

avançadas


Nutrição por 1 portie

Sódio 2130 mg
Proteína 42 g
Energia 5221 kJ / 1248 kcal
Gordura 92 g
Fibra 2 g
Gordura saturada 40 g
Hidratos de carbono 57 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...