Dispositivos e acessórios
Lamskroon met Paddenstoelenrisotto
Preparação 25min
Total 40min
6 portie
Ingredientes
Lamskroon
-
lamsvlees lamskroon, beenderen schoongemaakt1200 g
-
zout om te kruiden
-
peper, gemalen om te kruiden
-
olie2 el
-
boter50 g
-
rozemarijn, vers3 takjes
-
tijm, verse3 takjes
-
teentjes knoflook plat gedrukt2
-
witte wijn60 g
Paddenstoelenrisotto
-
Parmezaanse kaas in stukjes (2 cm)70 g
-
sjalot gehalveerd60 g
-
teentje knoflook1
-
verse champignons in blokjes (2 cm)400 g
-
boter20 g
-
olijfolie30 g
-
risottorijst375 g
-
kalfsfond of lamsfond900 g
-
zout1 ½ - 2 tl
-
peper, gemalen1 tl
Afwerking
-
bieslook, vers fijngehakt10 g
Dificuldade
avançadas
Nutrição por 1 portie
Sódio
2130 mg
Proteína
42 g
Energia
5221 kJ /
1248 kcal
Gordura
92 g
Fibra
2 g
Gordura saturada
40 g
Hidratos de carbono
57 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Feestelijk Koken met de Thermomix® Sensor
5 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Brioche met Cacao en Witte-Chocoladestukjes
Nenhuma avaliação
Vegan Oesterzwam Soep
Nenhuma avaliação
Bietencarpaccio met Burrata
Nenhuma avaliação
Zoetzure tempé
50min
Zijden tofu cheesecake
Nenhuma avaliação
Quiche met Ricotta en Paprika
Nenhuma avaliação
Vanille-ijs
12h
Balletjes met dadels en noten
Nenhuma avaliação
Varkenshaasje met Paprikaroomsaus en Linguine
1h 20min
Pasta met crème van pistache
30min
Tikka Masala van Bloemkool
30min
Vegan Toastjes met Geroosterde Paprika en Cashewnotenpasta
30min