Dispositivos e acessórios
Pear and Gorgonzola Risotto
Preparação 20min
Total 30min
6 portions
Ingredientes
-
onions quartered60 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
risotto rice350 g
-
dry white wine50 g
-
liquid vegetable stock boiling800 g
-
fine sea salt or to taste½ tsp
-
ground black pepper or to taste1 pinch
-
Gorgonzola cut in small pieces200 g
-
pears peeled and cut in pieces (1 cm)200 g
-
unsalted butter30 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
7.7 g
Energia
1182 kJ /
283 kcal
Gordura
19.36 g
Hidratos de carbono
19.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Risotto
9 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Mushroom Risotto
30min
Asparagus Risotto
45min
Pea Gazpacho
4h 15min
Lobster and Tarragon Risotto - Risotto con aragosta e dragoncello
35min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45min
Salmon and Fennel Risotto
25min
Springtime Risotto
55min
Fontina and Walnut Risotto - Risotto con Fontina e noci
25min
Beetroot, Thyme and Goat's Cheese Risotto
45min
Mushroom and Spinach Risotto
55min
Pea and Mint Risotto
40min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30min