Dispositivos e acessórios
Pear and Gorgonzola Risotto
Preparação 20min
Total 30min
6 portions
Ingredientes
-
onions quartered60 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
risotto rice350 g
-
dry white wine50 g
-
liquid vegetable stock boiling800 g
-
fine sea salt or to taste½ tsp
-
ground black pepper or to taste1 pinch
-
Gorgonzola cut in small pieces200 g
-
pears peeled and cut in pieces (1 cm)200 g
-
unsalted butter30 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
7.7 g
Energia
1182 kJ /
283 kcal
Gordura
19.36 g
Hidratos de carbono
19.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Risotto
9 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Pear and Blue Cheese Salad with Hazelnuts
15min
Asparagus Risotto
45min
Sweet Potato, Pecan and Blue Cheese Risotto
30min
Courgette and Feta Risotto
30min
Fennel Risotto
35min
Beetroot, Thyme and Goat's Cheese Risotto
45min
Pea and Mint Risotto
40min
Spinach and Parmesan Soup
45min
Lobster and Tarragon Risotto - Risotto con aragosta e dragoncello
35min
Mushroom Risotto
30min
Mushroom and Spinach Risotto
55min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30min