Dispositivos e acessórios
Pasta Salad with Vegetables and Trout
Preparação 20min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
-
water1000 g
-
white wine200 g
-
orange juice freshly squeezed100 g
-
fine sea salt to taste1 ½ tsp
-
400 g fresh salmon fillets, skinlessfresh trout fillets, skinless400 g
-
frozen green peas200 g
-
penne (short, dried pasta) (10 minutes cooking time)240 g
-
olive oil40 g
-
garlic clove1
-
pickled capers drained and rinsed30 g
-
black olives pitted80 g
-
cherry tomatoes halved or quartered350 g
-
ground black pepper (opcional)1 pinch
-
lemon juice to taste10 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
32.2 g
Energia
2246 kJ /
536 kcal
Gordura
21.8 g
Fibra
8.7 g
Hidratos de carbono
52 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Easy Pasta
11 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Creamed Cod
45min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50min
Salmon with Potatoes and Mushroom Cream Sauce
35min
Tuna-stuffed Tomatoes
35min
Fish and Herb Parcel
35min
Chicken, Aubergine, Spinach and Lentil Curry, Quick Flatbreads, Frozen Fruit Sorbet
1h
Pizza Margherita
2h 10min
Vegetable Soup, Eggs En Cocotte with Spinach
1h
Fusilli with Pesto, Green Beans and Potato - Pasta alla genovese
45min
Salmon in mushroom cream sauce with potatoes
50min
Salmon Farfalle with Pesto
45min
Honey and Soy Cod with Rice and Vegetables
55min