![Asparagus Stem Soup Asparagus Stem Soup](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/A8518BE1-5AC3-4871-AFDA-1762613AED45/Derivates/64589d70-c88b-4344-8b2d-4eae18b7a53e.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 300 g asparagus stems, woody ends, cut in pieces (5 cm, see tip)
- 600 g boiling water
- 1 lemon, thin peelings of skin only
- 150 g onions, quartered
- 30 g olive oil, plus extra for serving
- 200 g potatoes, peeled and diced (2 cm)
- ½ tsp fine sea salt, plus extra for seasoning
- 2 pinches ground black pepper, plus extra for serving
-
50
g double cream, plus extra for serving
ou crème fraîche
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 884 kJ / 213 kcal
- Proteína
- 4.2 g
- Hidratos de carbono
- 13.9 g
- Gordura
- 14.8 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Courgette Soup with Basil and Cashew
20min
Broccoli and stilton soup
30min
Cream of Cauliflower and Coconut Soup
40min
Asparagus cream soup
30min
Onion Soup
1 godz.
Creamy Courgette Soup
25 min
Cucumber Soup
25 min
Cream of Asparagus Soup
15 Min
Creamy Asparagus, Potato and Leek Soup
30min
Beetroot Soup with Herb Dumplings
1 godz. 10 min
Carrot, Orange and Ginger Soup
25 min
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1 godz. 40 min