
Dispositivos e acessórios
Asparagus Stem Soup
Preparação 15min
Total 55min
4 portions
Ingredientes
-
asparagus stems, woody ends, cut in pieces (5 cm, see tip)300 g
-
boiling water600 g
-
lemon thin peelings of skin only1
-
onions quartered150 g
-
olive oil plus extra for serving30 g
-
potatoes peeled and diced (2 cm)200 g
-
fine sea salt plus extra for seasoning½ tsp
-
ground black pepper plus extra for serving2 pinches
-
double cream plus extra for serving50 g
Nutrição por 1 portion
Energia
213 kcal /
884 kJ
Proteína
4.2 g
Gordura
14.8 g
Hidratos de carbono
13.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

No Waste
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda