Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 300 g asparagus stems, woody ends, cut in pieces (5 cm, see tip)
- 600 g boiling water
- 1 lemon, thin peelings of skin only
- 150 g onions, quartered
- 30 g olive oil, plus extra for serving
- 200 g potatoes, peeled and diced (2 cm)
- ½ tsp fine sea salt, plus extra for seasoning
- 2 pinches ground black pepper, plus extra for serving
-
50
g double cream, plus extra for serving
ou crème fraîche
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 884 kJ / 213 kcal
- Proteína
- 4.2 g
- Hidratos de carbono
- 13.9 g
- Gordura
- 14.8 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Courgette Soup with Basil and Cashew
20 Min
Beetroot Soup, Horseradish Dumplings
1 godz. 15 min
Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce
1 Std.
Beetroot soup with herb dumplings
1h 10 min
Asparagus cream soup
30 min
Butternut Squash Soup, Fish with Rice and Vegetables, Apple and Pear Crumble
1 Std.
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1sa 40 dk
Cream of Asparagus Soup
15 dk
Creamy Pea Soup with Serrano Chips
30 min
Pea and Mint Soup (TM5)
20 Min
Spinach, Orange and Carrot Soup
25 Min
Creamy Asparagus, Potato and Leek Soup
30 min