Asparagus Stem Soup
TM6 TM5

Asparagus Stem Soup

3.4 ( 25 avaliações )

Ingredientes

  • 300 g asparagus stems, woody ends, cut in pieces (5 cm, see tip)
  • 600 g boiling water
  • 1 lemon thin peelings of skin only
  • 150 g onions quartered
  • 30 g olive oil plus extra for serving
  • 200 g potatoes peeled and diced (2 cm)
  • ½ tsp fine sea salt plus extra for seasoning
  • 2 pinches ground black pepper plus extra for serving
  • 50 g double cream plus extra for serving
    ou crème fraîche

Nutrição
por 1 portion
Energia
213 kcal / 884 kJ
Proteína
4.2 g
Gordura
14.8 g
Hidratos de carbono
13.9 g

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas