
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 300 g asparagus stems, woody ends, cut in pieces (5 cm, see tip)
- 600 g boiling water
- 1 lemon thin peelings of skin only
- 150 g onions quartered
- 30 g olive oil plus extra for serving
- 200 g potatoes peeled and diced (2 cm)
- ½ tsp fine sea salt plus extra for seasoning
- 2 pinches ground black pepper plus extra for serving
-
50
g double cream plus extra for serving
ou crème fraîche
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 213 kcal / 884 kJ
- Proteína
- 4.2 g
- Gordura
- 14.8 g
- Hidratos de carbono
- 13.9 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Creamy courgette soup
25 Min
Asparagus cream soup
30 Min
Creamy Courgette Soup
25 Min
Creamy Tomato Soup
25 Min
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1 Std. 40 Min
Cream of Asparagus Soup
15 Min
Horseradish and Chickpea Dip
10 Min
Cream of Cauliflower and Coconut Soup
40 Min
Onion soup
1 Std. 10 Min
Beetroot Soup, Horseradish Dumplings
1 Std. 15 Min
Beetroot Soup with Herb Dumplings
1 Std. 10 Min
Spinach, Orange and Carrot Soup
25 Min