
Dispositivos e acessórios
Peking Chicken
Preparação 15min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
-
spring onions cut in lengths (3 cm)40 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)20 g
-
toasted sesame oil30 g
-
carrots cut in pieces150 g
-
water plus boiling water for soaking130 g
-
soy sauce30 g
-
chicken breasts cut in pieces (3 cm)600 g
-
fresh shiitake mushrooms quartered200 g
-
fresh beansprouts100 g
-
red curry paste1 tsp
-
rice vermicelli dried150 g
Nutrição por 1 portion
Energia
540 kcal /
2260 kJ
Proteína
53.8 g
Gordura
12.2 g
Hidratos de carbono
54 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Chinese
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda