Dispositivos e acessórios
Orange, hazelnut and coconut balls
Preparação 30min
Total 2h 10min
15 pieces
Ingredientes
-
dark chocolate40 g
-
hazelnuts roasted and skins removed15
-
blanched almonds80 g
-
orange zest only, no white pith, and cut into 3 strips (1 cm x 4 cm)½
-
shredded coconut150 g
-
coconut oil melted30 g
-
pure maple syrup20 g
-
vanilla bean paste1 tsp
-
desiccated coconut for coating40 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Sódio
3.8 mg
Proteína
2.2 g
Energia
673.9 kJ /
160.5 kcal
Gordura
14.9 g
Fibra
2.6 g
Gordura saturada
9.2 g
Hidratos de carbono
4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Smart snacking
8 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Apricot macadamia biscuits
40min
Better-for-you custard
15min
Hazelnut crunch bliss balls
40min
Macadamia protein balls with coconut butter
40min
Lemon coconut bliss balls
40min
Carrot poppy seed muffins
1h 15min
Apricot and carrot bliss balls
1h 20min
Berry coconut cashew bars
2h 40min
Almond and date bars
2h 15min
Coconut and beetroot balls
40min
Buckwheat and date bliss balls
24h 20min
Carrot cake bliss balls
40min