Dispositivos e acessórios
Gluten free date, apple and walnut tea bread
Preparação 10min
Total 1h 30min
16 slices
Ingredientes
-
extra virgin olive oil plus extra to grease60 g
-
brown rice240 g
-
pitted dates100 g
-
apple unpeeled, cored and quartered140 g
-
mixed spice1 tsp
-
gluten free baking powder1 ½ tsp
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
psyllium husk1 tbsp
-
sea salt½ tsp
-
shelled walnuts80 g
-
eggs4
-
water120 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 slice
Sódio
194.3 mg
Proteína
3.8 g
Energia
702.4 kJ /
167.9 kcal
Gordura
8.8 g
Fibra
2.5 g
Gordura saturada
1.4 g
Hidratos de carbono
19.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Manifesto
202 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Nourish
29 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Homemade toasted muesli
30min
Date and nut balls
20min
Gluten free shortbread
1h 35min
Gluten free lentil wraps
3h 40min
Macadamia chocolate cookies
45min
Meatballs in tomato sauce
1h 10min
High Protein mac 'n cheese with pea and broccoli salad
40min
Lemon pepper chicken with zoodles (Thermomix® Spiralizer, TM5)
30min
Gluten free focaccia bread
1h
Greens and ham egg white omelette (Diabetes)
25min
Vegan burgers
45min
Community fave brown rice salad
55min