![Passionfruit and coconut slice Passionfruit and coconut slice](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/fbf53ffa-9fa2-46e8-9922-140b4b0f40e3/Derivates/f968e0aa-4ef4-4077-b058-419eade30cac.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 150 g raw cashews
- water, for soaking
Passionfruit curd
- 3 eggs
- 2 egg yolks
- 50 g honey
- 170 g fresh passionfruit pulp (approx. 4 passionfruits), strained if preferred, plus extra for serving
- 1 lime, zest and juice (no white pith)
- 50 g coconut oil
- 1 tsp gelatine powder
Base
- 40 g coconut oil, plus extra for for greasing
- 75 g desiccated coconut
- 75 g macadamia nuts
- 75 g raw cashews
- 20 g psyllium husk
- 40 g rice malt syrup
- 80 g pitted dates
- 1 pinch salt
Coconut topping
- 70 g desiccated coconut
- 1 tbsp gelatine powder
- 400 g coconut cream
- 125 g coconut oil
- 1 tsp vanilla bean paste
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1353 kJ / 322.1 kcal
- Proteína
- 5.6 g
- Hidratos de carbono
- 2.8 g
- Gordura
- 29.3 g
- Gordura saturada
- 19.2 g
- Fibra
- 4.9 g
- Sódio
- 33.6 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
$250 chocolate chunk cookies
2 Std. 30 Min
Berry coconut cashew bars
2 Std. 40 Min
Chocolate fruit and nut squares
1 Std. 10 Min
Chocolate mud muffins (gut health)
40 Min
No-bake coffee cake
7h 30 min
Cranberry pistachio spiced muffins
50 Min
Apricot macadamia biscuits
40 Min
Mango cheesecake
6h 35min
Gluten free chocolate brownie
45 Min
Chocolate mousse
1 Std. 10 Min
Chocolate energy bars
1 Std.
Gluten free sticky date puddings
1 Std. 5 Min