Dispositivos e acessórios
Prawn saganaki with feta
Preparação 10min
Total 35min
4 portions
Ingredientes
-
brown onion (approx. 150 g), cut into quarters1
-
extra virgin olive oil50 g
-
canned diced tomatoes400 g
-
sugar1 tsp
-
water200 g
-
sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
dried oregano2 tsp
-
fresh mint leaves5
-
medium raw prawns peeled, with tails intact24
-
feta cheese cut into cubes (2 cm), plus extra to garnish200 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, to garnish1 sprig
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1580.1 mg
Proteína
34.9 g
Energia
1716.3 kJ /
408.5 kcal
Gordura
26.4 g
Fibra
3.5 g
Gordura saturada
9.2 g
Hidratos de carbono
6.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Frozen mojito cheesecake
24h 25min
Seared tuna on chilli bean mash
35min
Middle Eastern planked salmon
1h 40min
Seafood con arroz
45min
Salmon with yoghurt dressing
55min
Sicilian prawn salad
40min
Garlic prawns
25min
Melanzane parmigiana
2h 5min
Chorizo and prawns a la Sidra
25min
Prawn Saganaki
35min
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
30min
Linguine with salmon and herbs
25min