Dispositivos e acessórios
Polish croquettes with mushrooms and sauerkraut
Preparação 10min
Total 1h 20min
4 portions
Ingredientes
Crêpe mixture
-
water330 g
-
full cream milk230 g
-
eggs2
-
grapeseed oil20 g
-
plain flour310 g
-
sea salt1 pinch
Filling
-
sauerkraut500 g
-
water1000 g
-
oil plus extra for frying1 tbsp
-
onion (approx. 150 g), cut into halves1
-
button mushrooms cut into halves500 g
-
sea salt to taste1 ½ tsp
-
ground black pepper to taste1 - 1 ½ tsp
-
breadcrumbs120 g
-
butter for frying2 tbsp
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
1693.8 mg
Proteína
21.3 g
Energia
2823.5 kJ /
672.3 kcal
Gordura
25.6 g
Fibra
10.5 g
Gordura saturada
6.5 g
Hidratos de carbono
83.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Vegetarian Kitchen
87 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Polish vegetable salad (Insalata Russa)
1 Std. 20 Min
Blackberry vinegar chocolate truffles
17 Std.
Borscht with Polish dumplings
1 Std. 30 Min
Piernik (Polish honey cake)
2 Std. 50 Min
Poppy seed torte
5 Std.
Cream cheese spread with radishes
5 Min
Coconut lime spritzer
5 Min
Pizza Margherita
2 Std. 10 Min
Khachapuri
1 Std. 30 Min
Ricotta and spinach crespelle "cake"
40 Min
Ricotta and pistachio cheesecake
10 Min
Blueberry brioche buns
1 Std. 50 Min