Versões compatíveis
Polish croquettes with mushrooms and sauerkraut
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Crêpe mixture
- 330 g water
- 230 g full cream milk
- 2 eggs
- 20 g grapeseed oil
- 310 g plain flour
- 1 pinch sea salt
Filling
- 500 g sauerkraut
- 1000 g water
- 1 tbsp oil, plus extra for frying
- 1 onion (approx. 150 g), cut into halves
- 500 g button mushrooms, cut into halves
- 1 ½ tsp sea salt, to taste
- 1 - 1 ½ tsp ground black pepper, to taste
- 120 g breadcrumbs
- 2 tbsp butter, for frying
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2823.5 kJ / 672.3 kcal
- Proteína
- 21.3 g
- Hidratos de carbono
- 83.1 g
- Gordura
- 25.6 g
- Gordura saturada
- 6.5 g
- Fibra
- 10.5 g
- Sódio
- 1693.8 mg
Receitas alternativas
Cauliflower and fennel nuggets with ajvar
1h 35min
Baked rice croquettes
1h 30min
Mediterranean pasta salad
50min
Baked Cabbage Pierogis
2h 30min
Spicy Udon Noodles with Tempeh (Matthew Kenney)
5 godz. 40 min
Alpine macaroni with apple sauce
45min
Mushroom stroganoff
20min
Pineapple parcels
1h
Tiropita (Greek cheese pie)
1 Std. 10 Min
Roasted vegetables with horseradish cream
40min
Stuffed Portobello mushrooms with caramelised Brussels sprouts
1h
Eggplant with burghul
55min