
Versões compatíveis
Grilled mushrooms with avocado and parsley dressing
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Mushroom marinade
- 20 g lemon juice
- 100 g extra virgin olive oil
- ¼ tsp paprika
- 1 tsp Dijon mustard
- ½ tsp ground black pepper
- 8 fresh portobello mushrooms or field mushrooms (large), brushed clean and stalks removed
Avocado and parsley dressing
- 60 g extra virgin olive oil
- 15 g red wine vinegar
- 30 g fresh flat-leaf parsley (approx. 1 bunch), leaves only
- 2 garlic cloves
- 1 spring onion/shallot trimmed and cut into thirds
- ¼ tsp dried chilli flakes
- ½ tsp sea salt plus extra to season
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 avocado (approx. 140 g), ripe but firm, flesh cut into cubes (1 cm)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 464.5 kcal / 1950.9 kJ
- Proteína
- 4.6 g
- Gordura
- 48.3 g
- Hidratos de carbono
- 0.9 g
- Fibra
- 4.2 g
- Gordura saturada
- 8 g
- Sódio
- 596.9 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Eggplant cannelloni
1h 35min
Tomatoes with wasabi dressing
10min
Eggplant and tomato breakfast hash with crispy tempeh
40min
Pumpkin and pomegranate quinoa salad
1h
Fennel, asparagus and camembert salad
30min
Spring greens with grapefruit
30min
Pancetta and asparagus galettes
1h 5min
Stuffed Portobello mushrooms with caramelised Brussels sprouts
1h
Grilled eggplant with lime and ginger dressing
30min
Asian cucumber salad
10min
No potato salad
20min
Mushroom-stuffed mushrooms
50min