Versões compatíveis
Grilled mushrooms with avocado and parsley dressing
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Mushroom marinade
- 20 g lemon juice
- 100 g extra virgin olive oil
- ¼ tsp paprika
- 1 tsp Dijon mustard
- ½ tsp ground black pepper
- 8 fresh portobello mushrooms or field mushrooms (large), brushed clean and stalks removed
Avocado and parsley dressing
- 60 g extra virgin olive oil
- 15 g red wine vinegar
- 30 g fresh flat-leaf parsley (approx. 1 bunch), leaves only
- 2 garlic cloves
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into thirds
- ¼ tsp dried chilli flakes
- ½ tsp sea salt, plus extra to season
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 avocado (approx. 140 g), ripe but firm, flesh cut into cubes (1 cm)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1950.9 kJ / 464.5 kcal
- Proteína
- 4.6 g
- Hidratos de carbono
- 0.9 g
- Gordura
- 48.3 g
- Gordura saturada
- 8 g
- Fibra
- 4.2 g
- Sódio
- 596.9 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Stuffed capsicums with herbed quinoa
30 min
Mediterranean capsicums
2h
Mushroom stroganoff
20min
Peanut soba noodle wonton cups
40 min
Herbed mushrooms with pearl barley and roasted hazelnuts
13 godz. 25 min
Tomatoes stuffed with mushrooms and nuts
1 Std. 5 Min
Sicilian prawn salad
40 min
Miso salmon broth
40 min
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30 min
Eggplant with burghul
55 min
Asparagus and mushroom stir-fry
10 Min
Soba noodle and tofu salad
35 min