Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 100 g Gruyère cheese, cut into pieces (3 cm)
- 400 g waxy potatoes (e.g. Kipfler), peeled and cut into cubes (1 cm)
- 450 g water
- 300 g pouring (whipping) cream
- 1 tsp sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 500 g apples, peeled and cut into pieces (2 cm)
- 250 g dried macaroni pasta
- 2 tbsp plain flour
- 1 onion (approx. 160 g), cut into thin rings
- 1 ½ tbsp unsalted butter
- 25 g lemon juice
- 20 - 40 g sugar, to taste
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 3493.8 kJ / 835 kcal
- Proteína
- 20.7 g
- Hidratos de carbono
- 97.8 g
- Gordura
- 41.6 g
- Gordura saturada
- 24.9 g
- Fibra
- 8 g
- Sódio
- 695 mg
Receitas alternativas
Chicken fusilli with mushrooms
40min
Broccoli, chilli and pine nut spaghetti
40min
Mushroom and sun-dried tomato fettuccine
35min
Leek and cheddar pudding
1 Std. 20 Min
Eggs with herb sauce and Easter cookies
50min
Polish croquettes with mushrooms and sauerkraut
1 Std. 20 Min
Passionfruit cheesecake (Diabetes)
2h
Roasted vegetables with horseradish cream
40min
Turkey pasta in a creamy mushroom sauce
45min
Mushroom and bacon pasta
30min
Mushroom bolognaise
45min
Broccoli and three cheese pasta bake
40min