Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 100 g Gruyère cheese, cut into pieces (3 cm)
- 400 g waxy potatoes (e.g. Kipfler), peeled and cut into cubes (1 cm)
- 450 g water
- 300 g pouring (whipping) cream
- 1 tsp sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 500 g apples, peeled and cut into pieces (2 cm)
- 250 g dried macaroni pasta
- 2 tbsp plain flour
- 1 onion (approx. 160 g), cut into thin rings
- 1 ½ tbsp unsalted butter
- 25 g lemon juice
- 20 - 40 g sugar, to taste
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 3493.8 kJ / 835 kcal
- Proteína
- 20.7 g
- Hidratos de carbono
- 97.8 g
- Gordura
- 41.6 g
- Gordura saturada
- 24.9 g
- Fibra
- 8 g
- Sódio
- 695 mg
Receitas alternativas
Broccoli and three cheese pasta bake
40min
Welsh Anglesey eggs
1 Std.
Linguine with salmon and herbs
25 min
Pancetta, pine nut and ricotta pappardelle
35 min
Mushroom bolognaise
45 min
Scallops and prawns with XO butter
50 min
Tomato pasta with vegetables and feta
30 min
Quick veggie pasta salad
30 min
Pipi and squid "paella" (Diabetes, TM6)
45 min
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40min
Creamy vegetable rice
25 min
Penne and vegetables
35 min