Dispositivos e acessórios
Monkfish tagine with preserved lemon
Preparação 30min
Total 1h 35min
4 portions
Ingredientes
-
100 g spring onions, cut into piecesonions cut into quarters100 g
-
garlic cloves2
-
fresh ginger thinly sliced10 g
-
red chilli deseeded1
-
fresh parsley leaves only30 g
-
fresh coriander roughly cut, plus extra to garnish30 g
-
olive oil60 g
-
lemon juice only1
-
salt plus one pinch extra1 tsp
-
monkfish fillet, skinless, boneless cut into 4 pieces600 g
-
fresh mint leaves only, plus extra to garnish30 g
-
carrots cut into pieces (3 x 3 cm)180 g
-
turnips cut into pieces (3 x 3 cm)100 g
-
potatoes cut into pieces (3 x 3 cm)150 g
-
preserved lemon cut into quarters (see tip)1
-
freshly ground black pepper adjust to taste1 pinch
-
ground cumin1 tsp
-
ground turmeric1 tsp
-
ground nutmeg1 pinch
-
ground cinnamon1 pinch
-
water550 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Proteína
34 g
Energia
1619 kJ /
387 kcal
Gordura
21 g
Hidratos de carbono
15 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Explore Morocco
10 Receitas
Suíça
Suíça
Taste of Arabia
92 Receitas
Suíça
Suíça
Também pode gostar...
Moroccan Harira Soup with Chicken
40min
Turkey Tonnato with Warm Potato Salad
Nenhuma avaliação
Cutter Beet Carpaccio
Nenhuma avaliação
Moroccan harira soup with chicken
55min
Chicken with couscous and saffron
1h 15min
Ratatouille with Pecorino
1h 5min
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45min
Cream of Parsnips with Maple Syrup and Prosciutto
45min
Curry Chicken Coleslaw
10min
Seared tuna on chilli bean mash
35min
Porcini and Pancetta Risotto - Risotto con porcini e pancetta
30min
Versatile chunky soup
50min